A főváros egyedülálló amerikai pop-art és kortárs galériájának, a BernArt Contemporary Gallery exkluzív estéjén hírességek és a művészet kedvelői gyűltek össze, hogy megtekintsék, a Kolibri Art Studio Europe tágasabb és nívósabb helyre költözött. Az új, színvonalas helyszín még több nagyértékű remekművet rejt, az igényes lakásdekoráció művészet kedvelői nagy örömére. A minőséget kedvelő gyűjtőknek kedveznek a pop-art eleganciájával. Modern, humoros, ugyanakkor jellegzetesen dekoratív témakörök – így jellemzik az amerikai pop-art irányzat remekműveit a Margit körúton megnyílt kiállítóterem alapítói. A galéria nemcsak Budapesten, de az európai régióban is kimagaslónak számít. A VIP eseményen Charlie, énekes és Manuel Betancourt Camino, mexikói operaénekes és Győrfi Pál is részt vett.

Világszerte ismert művészek képei egyedül Budapesten

A galéria tulajdonosai neves amerikai alkotók egyedüli képviselőiként tevékenykednek, mint Britto, Fazzino és Shag, akikkel személyes kapcsolatokat ápolnak évtizedek óta. Bernard Barna Fekete, a galéria vezetője és alapítója tárlatvezetésre hívta a résztvevőket.

– Nagyon örülünk, hogy méltó helyet találtunk Buda szívében az értékes gyűjteményeinknek. BernArt Contemporary Gallery néven, a budai Margit negyedben, a Margit körút páratlan oldalán, tágasabb es nívósabb helyen egy fergeteges hangulatú VIP fogadás keretein belül nyitottuk meg a főváros egyedülálló, amerikai pop-art és kortárs galériáját. Nagyon szépen köszönjük a megjelenteknek, hogy velünk ünnepelték új stúdiónkat – mesélte Bernard Barna Fekete, aki három éve költözött haza feleségével, Anikóval, akivel megvalósította itthon is az álmát, és egy kis amerikai hangulatot művészeti értékekkel fűszerezve csempészett hazánkba.

– Célunk, hogy a magyar gyűjtők számára is elérhetővé tegyük a 20. és 21. század Amerikájának pop-art, art deco és képzőművészeti remekműveit – mint az otthoni vagy vállalati dekoráció színvonalas irányzatát. Amerikai partnereinkkel közösen az a szándékunk, hogy ezt a sajátos művészetet bemutassuk az érdeklődőknek és a leendő gyűjtőknek. A viszonylag nagy méretek, a masszív szín- és témakombinációk frissességet sugározva keltik jókedvre a szemlélőt – tette hozzá a galéria tukajdonos.Akusztikus gitáron közreműködött a rendezvény keretein belül Gál Gábor, zenész (Budapest Acoustic Band), továbbá különleges amerikai örökzöld dalokat adott elő Manuel Betancourt Camino, mexikói operaénekes.

 – Bernard nagyon nyílt, kedves személy, sok ember veszi körül, jó a kisugárzása. Az új helyre költözött galéria fantasztikus, első látásra megtetszett. Tetszenek ezek a vidám, élénk képek, történetek, témák – mondta Manuel Betancourt Camino.

További információ: https://kolibriartstudioeu.com/