Sokakban megfogalmazódik a kérdés, hogy az írást meg lehet-e tanulni? Igen! Ezért is született meg a Hogyan írjunk könyvet? című szakkönyv.

Kreatív írás, novellaírás, könyvírás, blogposzt, levél, iskolai fogalmazás, esszé írása – a kiadvány minden kérdésre válaszol. Ez az egyedülálló szakkönyv bevezeti az olvasót nemcsak a regényírás, hanem az általánosságban vett írás titkaiba is. Nádasi Krisz író, szerkesztő azt vallja, hogy a fogalmazás is egy olyan készség, ami gyakorlással és tanulással fejleszthető.

Mit tartalmaz a könyv? Műfaji tanácsokat, írástechnikát, írói gyakorlatokat, segítséget fülszöveg és könyvcím íráshoz, gyakorlati tippeket.

Nádasi Krisz

Nádasi Krisz író és szerkesztő. Írástechnikai, illetve irodalmi rovatot vezet különböző portálokon, tanácsadással, oktatással foglalkozik. Írástechnikai blogjának olvasói 90%-ban visszatérő vendégek, korábbi e-szakkönyvei vezetik a tankönyv kategória eladási listáját. Jelent meg könyve hagyományos kiadásban és magánúton is. Hitvallása, hogy mindenki, aki szívesen ír, megérdemli a bátorítást és támogatást – és persze a tudást.

Nádasi Krisz

Weboldalán a www.krisznadasiwrites.hu oldalon több érdekes írástechnikai cikket, könyvajánlót is olvashattok. Itt találjátok meg az aktuális tanfolyamokat és szakkönyveket is. Iratkozzatok fel a hírlevélre, hogy ne maradjatok le egyetlen exkluzív tartalomról, akcióról sem!”