Első alkalommal rendezte meg a Nemzetgazdasági Minisztérium a Kreatívipari Fórumot, amelynek célja a kreatívipar stratégiai fejlesztési irányainak megvitatása volt. Az eseményen több mint tíz hazai tulajdonú kreatívipari vállalkozás képviseltette magát.

A Caola Kozmetikai és Háztartásvegyipari Zrt., mint Magyarország egyik legrégebbi és legikonikusabb márkája, örömmel csatlakozott a kezdeményezéshez. A cég története immár több mint 190 évre nyúlik vissza, és olyan ismert brandek fémjelzik, mint a Caosept, a Caonatur Baby, a Barbon, a Velmetina és az Ovenall. A vállalat mindig is elkötelezett volt a minőség és az innováció iránt, amely a kreatívipar egyik meghatározó eleme. Az elmúlt évtizedben a vállalat számos csomagolási díjat nyert, mindemellett pedig olyan klasszikus csomagolásokat tervezett, amelyek tovább erősítették a márka hírnevét. A Kreatívipari Fórumot a Magyar Divat & Design Ügynökséggel együttműködésben szervezték meg, a rendezvény pedig lehetőséget biztosított arra, hogy a Caola bemutassa saját vízióját a jövőre nézve. A vállalat célja, hogy továbbra is úttörő szerepet töltsön be a hazai kreatíviparban, és elősegítse a gazdasági növekedést olyan innovatív termékekkel, amelyek hűek a Caola hagyományaihoz, ugyanakkor megfelelnek a modern kor követelményeinek.


„A Caola számára mindig is fontos volt, hogy a tradíciókat ötvözze a modern innovációval. A Kreatívipari Fórumon való részvételünk lehetőséget biztosított számunkra, hogy megoszthassuk tapasztalatainkat és elképzeléseinket a jövőre nézve, valamint együttműködjünk más hazai kreatívipari vállalkozásokkal a közös célok elérése érdekében” – mondta dr. Bándi Imre, a Caola Zrt. vezérigazgatója. A vállalat elkötelezett amellett, hogy továbbra is jelentős szerepet vállaljon a kreatívipar fejlesztésében és támogatásában, hozzájárulva ezzel a nemzetgazdaság növekedéséhez és az iparág nemzetközi szintű elismeréséhez.