… mondta az egyik vendég, aki Szabó Zsuzsanna fotóstúdiójában járt. Zsuzsanna baba- és gyermekfotókat, családi képeket készít egy kellemes, családias hangulatú stúdióban, a somogyi dombok között megbúvó faluban, Kányában. A kezdetekben Tabon készítette képeit, de fő utcai stúdióját hamar kinőtte. Zsuzsa imádja a munkáját, örömmel készít fotókat családokról, gyerekekről, rendezvényekről, esküvőkről, és más eseményekről is, akár kültéri, akár beltéri helyszínen.

Zsu__MG_2903

Zsuzsa azt mondja mindig szeretett fényképezni, de amióta édesanya lett, többet foglalkozik újszülöttek, babák, gyerekek fotózásával. Minden kornak megvan a maga bája, amit mindenképpen érdemes megörökíteni. Újszülött korban, amíg még bárhol tud aludni, fél évesen, amikor már hason fekve kézzel feltolja magát, 1 évesen, ahogy össze-vissza totyog. Itt már be kell vetni az erős figyelem-lekötési trükköket – neveti el magát -. Aztán amikor eléri a 2 éves kort, már önálló, és persze rendkívül öntudatos; szinte minden, amit szeretnél, hogy megcsináljon, az szöges ellentétben van azzal, amit ő akar – mondja mosolyogva. Minden gyerek más és más személyiség, más utakon lehet náluk célba érni.

Zsu_IMG_6013

Zsuzsa hittel vallja, hogy csak úgy születhetnek jó fotók, ha a gyerek felszabadult és elengedi magát. Néha sikerül túl is lőni a célon, ekkor van az, hogy a stúdió csatatérként pislog egy-egy sorozat után – mutat körbe. De ez a csatatér a sikert jelzi – mondja, miközben felkapkodja a játékokat a földről.

Gyermekeink

Még több cikket olvashat GYERMEKEINK rovatunkban!

Zsuzsa FACEBOOK oldalán számos vélemény olvasható a boldog ügyfelektől, és rengeteg fotó azokról a babákról, szülőkről, akik elégedetten távoztak. BLOGján megcsodálhatjuk azokat a fotókat, melyek sok mindent elárulnak nem csak az alanyról, akiről készült, de magáról a fotósról is.

Zsu_studio_promo2

Kedves Olvasó! Zsuzsa most az Alkotónők Magazinnal közösen lehetőséget nyújt Önnek is arra, hogy ellátogasson hozzá. Nyeremény oldalunkon hamarosan megjelenik három kérdés, melyre a helyes választ beküldök között, kisorsolunk harminc perc fotózást Zsuzsa stúdiójában.