A szépség belülről fakad – tartja a mondás, azonban a hölgyek törekvése aziránt, hogy külsejük is elragadó legyen, természetesnek mondható. Sokan azt hiszik, hogy úgy tudnak kitűnni a tömegből, ha a legutolsó divat szerint öltöznek, vagy az aktuális celebek sminktanácsait megfogadva túl sok festékkel fedik el természetes arcvonásaikat. Segítsünk? Öt lépésben elmondjuk a titkot!

De hogy mi is a szépség titka? Megkérdeztünk huszonegy férfit arról, számukra mitől lesz gyönyörű egy nő. Az általuk elmondottak alapján pedig összeállítottuk azt az öt tényezőt, ami leginkább befolyásolja a rólad alkotott képet.

Öt dolog, városi nő

1. DIVATOS MEGJELENÉS

A férfiak szerint az öltözködés csak másodlagos kérdés, szerintük nem kell az utolsó divat szerinti ruhákat hordani és a legmárkásabb darabokat megvenni ahhoz, hogy megjelenésünk trendi legyen. Úgy vélik, az ápolt körmök, az üde illat és az olyan klasszikus ruhadarabok, mint a kis fekete ruha, a farmer fehér inggel, vagy éppen a tűzpiros tűsarkú szabályosan leveszik őket a lábukról.

Öt dolog, városi nő

2. ÜDE ÉS TERMÉSZETESEN SZÉP ARCBŐR

Az általunk megkérdezett 21 férfiből 17 azt mondta, nem szereti, ha párja erősen sminkeli magát, sőt, legszívesebben azt mondaná neki, hogy ne használja gyakran vérvörös rúzsát és éjfekete szemhéjtusát. Számukra ugyanis a tiszta, egészséges arcbőr a vonzó. Szeretik, amikor természetesen kipirosodik az arcod, amikor megdicsérik új frizurádat. Használj organikus, valódi hatóanyagokat tartalmazó arcápolókat! Részesítsd előnyben az Urban-Aging készítményeket, melyek kifejezetten a nagyvárosi nők számára lettek kifejlesztve. A NATICS® NOUÂGE termékcsaládja segít megelőzni az idő előtti öregedés jeleinek felbukkanását, miközben eredményesen járul hozzá az arcbőrre rakódott méreganyagok eltávolításához és bőröd hidratáltságának megteremtéséhez. Ezek használatával egy idő után még a korrektorodra sem lesz szükséged.

Öt dolog, városi nő

3. KIEGYENSÚLYOZOTT TÁPLÁLKOZÁS

Gondolnád, hogy a férfiak imádják nézni, ahogyan egy nő jó ízűen eszik? Hidd el, mindkettőtök számára jobb, ha egy romantikus vacsorán nem egy üres salátát eszel kedvtelenül, hanem azt fogyasztod, amit valóban szívesen ennél. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy minden nap pizzát kell enned hamburgerrel, csupán azt, hogy csalónap neked is jár! Ha a hét minden napján odafigyelsz arra, hogy teljes értékű ételekkel, hasznos tápanyagokkal és vitamindús élelmiszerekkel lásd el szervezetedet, akkor néha bele kell, hogy férjen az édes bűnbeesés is.

4. KISUGÁRZÁS ÉS KEDVESSÉG

„Egy nőnek legyen tartása!” – szó szerint ezt mondta az egyik, általunk megkérdezett férfi, de többen is úgy fogalmaztak, hogy az átütő erejű kisugárzás szabályosan lehengereli őket. A tömegből azonban máshogy is ki lehet tűnni: udvariassággal, kedvességgel, figyelmességgel. Ebből ugyanis egyre kevesebbet tapasztalunk a mindennapokban, pedig talán ez az, amire a legnagyobb szükségünk lenne.

Öt dolog, városi nő

5. INTELLIGENCIA

És öt! Olvasni szexi, okosnak lenni pedig még szexibb. A jó beszélgetésekhez nem árt képben lenned a világ dolgairól, ha pedig szereted a művészetet, szívesen kuckózol egy jó regénnyel, netán még a sprotok iránt is élénken érdeklődsz, nos, akkor garantáltan nem egy lány vagy a sok közül, hanem a NŐ, akire minden férfi vágyik.

A szépséged a küldetésünk – A Natics®-ról

A Scin Cosmetics Kft magas minőségű, professzionális organikus, vegán kozmetikumai immáron négy éve elengedhetetlen szereplői az igényes nők retiküljének. A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező termékfejlesztőik folyamatosan azon dolgoznak, hogy a hölgyek természet adta elragadó szépsége a tökéletesen egészséges arcbőrükben is láthatóvá váljon.