A kávét napi szinten az emberek 83%-a fogyasztja – akár otthon kotyogóssal vagy kávégéppel készítve, akár egy kávézóban ízlelgetjük. A kérdés az, hogy megadjuk-e a módját ennek a tevékenységnek?! Hiszen a kávézástól az ember nemcsak a felébredést várja, hanem egy olyan kellemes hangulatot, amelytől jobban indul a napunk. Az életünkben rendszeres rutinná vált, amely kizökkent a hétköznapi szürkeségből. Miért ne fogyaszthatnánk akkor stílusosan, egyedien? Csempésszünk egy kis meghittséget, nyugalmat a mindennapjainkba a Formacukor által!

Két kreatív fiatalember, Nagy Gábor és Gyenge Tamás már régóta foglalkozik a kávézás élményével. A kávészakértők sokáig tanakodtak azon, hogyan tegyék még emlékezetesebbé ezt a mindennapi tevékenységet, az úgynevezett „lelkiwellnesst” a fekete arany kedvelőinek. Szó szerint kikristályosodott bennük, hogy mitől válik igazán idillivé ez a szokás. Rájöttek, hogy az a közös nevező a gasztronómiában és a wellnessben, hogy a minőséget össze kell hangolni a testünkre és lelkünkre gyakorolt jótékony hatásokkal. Ezt lehet tetézni a formákkal és a különböző színekkel, melyeket kombinálva a kedvünkre való gondolatokat is párosíthatjuk az édesítés rituáléjához. Így jött az ötlet, hogy a cukrot formává alakítsák, ezzel pedig a kávé fogyasztási élményt kívánták még tökéletesebbre fejleszteni. Arról nem beszélve, hogy az alakunkat és az egészségünket sem károsítja a Formacukor, hiszen egészséges alapanyagból, eritritből készül.

A sikeres és boldog emberek minden nap 30 percet szánnak magukra és a gondolataikra. Teremtsük meg a kellő hangulatot, és a kávénkat is dobjuk fel Formacukorral! A finom melegital az agyat pörgeti fel, a Formacukor pedig a lelkiállapotunkra hat. Ez a tökéletes párosítás.

A különböző formájú cukrok kávék és teakülönlegességek stílusos édesítésére kiválóak. Formaválasztás után pedig a színek segítenek az egyedi hangulat megteremtésében. Az otthon dísze, éttermek, hotelek, rendezvények, esküvők különlegessége lehet. Minden nap lepjük meg magunkat és szeretteinket! Képzeljük el, hogy minden vendéget, aki asztalhoz ül, egy ajándék Formacukor fogadja a helyén. Felnőtt vagy gyerek bulihoz is jól jön egy forró kávé vagy tea ezzel az egyedi ötlettel. Fejezzük ki szeretetünket egy szívecskével, mosolygós fejjel vagy az alkalomhoz és kedvünkhöz illő Formacukorral!

További információ:

https://formacukor.hu/

https://coffeelovers.hu/

https://coffeetry.hu/

https://kavezom.hu/