Egy igazán kellemes szombat délutánt tölthetünk exkluzív környezetben, ahol kipróbálhatjuk az infrás és vákuumos fitneszgépeket (felvőbicikli, futópad és elliptikus taposó), közben pedig válogatott finomságokat, adalékmentes készételeket és mindenmentes süteményeket is kóstolhatunk. Március 30-án a zuglói Infrasalon-ban Mudra Ágnes, a szalon tulajdonosa, többszörös magyar és német bajnok, világbajnoki ezüstérmes bodyfitness versenyző tanácsokat ad, hogyan készüljünk fel a tavaszi és a nyári időszakra.

Ismerd meg a szalont, próbáld ki a gépeket, és ízleld meg a különleges finomságokat! Akár barátnővel érkezel, akár egyedül, biztosan átérzed majd az Infrasalon érzést. Légy részese könnyed beszélgetéseknek a sportról, egészséges életmódról, táplálkozásról, diétáról!

Ráadásul az ingyenes rendezvény ideje alatt bérletet vásárlók között értékes ajándékokat sorsolnak ki egyedi ékszerek, különleges dekorációk és természetes kozmetikumok közül, illetve Infrasalon-os ajándékcsomagok is gazdára találnak.

További információ: https://www.facebook.com/events/2302108426725095/