Évente közel 70 ezer diák végez az ország középiskoláiban, ballagásukkal emléket állítanak az ott eltöltött négy, hat vagy akár nyolc évüknek. Szeretteik, meghívottaik általában valamilyen gesztusértékű ajándékkal lepik meg őket a jeles alkalomból. A KézenFogva Alapítvány különleges felhívást tett közzé főként a ballagó diákok felé, idén már nyolcadik éve szervezi meg a „KézenFogva Ballagunk” című akciót: segítsük együtt a fogyatékos társainkat néhány szál virág árával!

Ha csak 1-2 szál virággal kisebb lenne a ballagási csokor, már az hatalmas segítséget jelentene a sérült fiatalok számára. Segítsd őket, a meg nem kapott virágok árával, hogy tanulmányaik után ők is el tudjanak helyezkedni a munka világában, és egy teljes és önálló életet élhessenek. Van fogalmad róla, mekkora az értéke ezeknek az ajándékoknak? Hogy mennyit költünk ezen a napon virágra, képeslapokra vagy éppen plüssállatokra? Mi lenne, ha ezeknek egy részét a ballagók és a családjaik, barátaik egy fontos célra ajánlanák fel?

Ezért most te is tehetsz! Csatlakozz a KézenFogva Alapítványhoz! Teremtsünk közösen egy új hagyományt! Idén már nyolcadik éve indul el a program. Ballagásoddal tegyél te is fontos lépéseket a felelős felnőttkor felé!

Ha az akciónkhoz te is szívesen csatlakoznál, vagy egy ismerősöd figyelmébe ajánlanád az összefogást:

A jelentkezés menete:

– Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!

– Hívd fel a lehetőségre ballagó évfolyamtársaid figyelmét is!

– Várd meg, míg elkészítik a te iskolád saját adománykérő oldalát – gyorsan elkészülnek vele.

– Ha elkészült, értesít a szervezet. És indulhat a híred terjesztése.

Tudasd minél több ismerősöddel, hogy Te is KézenFogva Ballagsz! Segítsünk együtt azokon, akik még kérni sem tudnak!

További információ: https://kezenfogvaballagunk.hu/

                                https://www.youtube.com/watch?v=QNrso4Y_PBw