Az anyák napja közeledtével bizonyára sokat gondolkodtál már azon, milyen meglepetést szerezz az édesanyádnak. Mi lenne, ha idén egy saját készítésű, különleges ajándékkal mutatnád ki a szereteted, amit önmagad készítesz neki? A Flower Box Workshop kiváló lehetőséget kínál arra, hogy egy lenyűgöző virágkompozíciót alkoss számára, amely örök emlékként szolgál majd. Bersanetti Barbara és Solti Eszter, ötletgazdák azért hozták létre ezt a nem mindennapi eseményt, hogy a résztvevők saját maguk készíthessék el április 27-én az anyák napi ajándékot.

Egyedi anyák napi meglepetéssel ajándékozhatod meg édesanyádat, saját kezűleg készíthetsz neki dekoratív dísztárgyat. A workshop célja nemcsak az alkotás öröme, hanem az is, hogy közösen élményt szerezzetek testvéreddel, barátaiddal, rokonaiddal, hogy maradandó értéket adjatok át az édesanyátoknak.

Mivel mindenkinek különbözik az alkotói vágya, lehetőséget biztosítunk arra, hogy a résztvevők saját egyedi stílusukat vigyék bele az ajándékba – kezdte Bersanetti Barbara, aki azt is elmesélte, hogyan jött az ötlet. Több mint húsz éve ismerjük egymást Eszterrel, és már nagyon régóta gondolkodtunk egy közös vállalkozáson, hogyan tudnánk valami kreatívat készíteni, amiben mind a ketten otthonosan mozgunk. Ha meglátunk valami új ötletet az interneten, biztosan elküldjük egymásnak, vagy beszámolunk arról, milyen bútort újítottunk fel éppen. A papírboltokban nehezen hagyunk ott egy-egy filctollat vagy új csillogós festékkészletet, amivel már egyébként tele van a lakás. Így alakult, hogy mind a ketten beszereztünk egy vágógépet. Közös munkánk során támaszkodtunk egymásra, és már ott kiderült, hogy kölcsönösen tudjuk egymást inspirálni. Noha mindkettőnknek különbözik a stílusa, ezt jól tudjuk ötvözni, és teret adunk egymásnak a kibontakozásra – részletezte Barbara, a Flower Box Workshop egyik megálmodója.

Miért pont workshop?

Úgy alakult, hogy ugyanabban az évben mentünk férjhez, és az esküvőkre a dekorációinkat közösen készítettük el. Segítséget kértünk a barátainktól, akik örömmel vettek részt a köszönőajándék elkészítésétől kezdve az egyéb dekor elemekig. Itt gondoltunk először arra, hogy ez működne szélesebb körben is. A worshopunk célja, hogy összehozzuk az embereket, és maradandó értéket adjunk át nekik azzal, hogy ők maguk készíthetik el a professzionálisan kivitelezett ajándékukat, és büszkén adják át szeretteiknek. Megvalósíthatják azokat a projekteket, amikhez otthon nem éreznek magukban kellő bátorságot, hogy nekikezdjenek. Elérhetővé tesszük azokat az eszközöket, amiket valószínűleg nem vennének meg otthon maguknak egyszeri használatra – vette át a szót Solti Eszter.

Miért pont a Flower Box?

– Nagyon látványos ajándék, de itthon még nem igazán elterjedt. Azt gondoljuk, hogy sokkal izgalmasabb végigmenni a folyamaton, hogy magad készíted el, mint hogy megvásárolod valakitől. Így bele tudod vinni a saját egyéniségedet, stílusodat, vagy személyre szabni az ajándékot. Olyan induló projektnek gondoltuk, ami viszonylag egyszerűen elkészíthető, viszont van benne némi kihívás, ennek tényleg nem állsz neki egyedül egy kisollóval. A Flower Boxot bármilyen alkalomra el lehet készíteni: anyák napja, babaváró, esküvői szülőköszöntő, évfordulós ajándék, szülinap. Mindenki talál számára aktuálisat – mondta Eszter.

A workshop tartalma:

– Színskálákból választható papírvirág alapok

– Szükséges eszközök biztosítása

– Egyedi feliratozás, üzenetek lehetősége a boxon

– Kávé és apró harapnivalók

Bersanetti Barbara azt is elárulta, milyen egyéb tervekkel készülnek a továbbiakban:

Gondolkodunk szezonális termékekben, aminek alapja a fa vagy plexi. Ezek további alternatívákat nyújtanak: ajtókopogtatók, esküvői szezon kellékei vagy karácsonyi díszek. Nyitottak vagyunk, hogy olyan alkalmakat is szervezzünk, ami kifejezetten kisgyermekes anyukák számára lehet minőségi kikapcsolódás.

Ha te is szeretnél részt venni ebben a kreatív kalandban, ne habozz! Vegyél részt az anyák napi workshopon április 27-én, és fedezd fel a képességeidet, amelyekre talán még te magad sem gondoltál volna!