Simon Szimonetta fitness edző csatlakozott a NATICS organikus szépségápolási vállalat 30 napos narancsbőrelleni kihívásához és megalkotta azt a gyakorlatsort, melynek rendszeres végrehajtásával kerek popsi és tónusos comb érhető el. Az edzés hatékonyságát pedig a vállalat innovatív alakformáló gélje fokozza.

A natics silhouette alakformáló gél egyedülálló formulájának köszönhetően a természet adta hatóanyagokkal veszi fel a harcot a makacs zsírlerakódások és a laza kötőszövet ellen – mondja Oláh Róbert termékfejlesztési vezető. Úgy véli, a narancsbőr szinte minden nőt érint kortól és testalkattól függetlenül, a koffein és a pink grapefruit olaj azonban az anyagcsere felgyorsításával kezeli a problémás területeket.

Az alakformáló gél mechanizmusa rendkívül egyszerű: a található koffein nem csak a mikrocirkulációt javítja, de a zsírsejtek lebontását is serkenti. A vérkeringést és a nyirokkeringést aktivizáló pink grapefruit illóolaj az érintett területbe dörzsölve kedvező hatást fejt ki, így a testmozgás és megfelelő étrend betartása mellett, a helyi kezelés is segíthet a cellulit elleni küzdelemben.

A vállalat vezetői azonban tudják, az alakformáló gél hatékonysága leginkább rendszeres testmozgással fokozható. Éppen ezért kérték fel terméknagykövetnek Simon Szimonettát, akit 2017-ben az év edzőjének választottak. A gyönyörű fitness-edző azon túl, hogy teszteli a terméket, megalkotott egy 30 napos zsírégető kihívást is, melyhez bárki csatlakozhat. A részletes edzésterv az alábbi videón tekinthető meg:

A NATICS SILHOUETTE alakformáló gél hatását néhány egyszerű praktikával tovább fokozhatjuk. Reggel és este alkalmazzuk a hideg-meleg vizes váltott zuhanyzást, közben pedig masszírozó kesztyűvel dörzsöljük át az érintett területeket.

– Törekedjünk arra, hogy naponta legalább 2-2,5 liter folyadékot megigyunk, táplálkozásunk során pedig csökkentsük a finomított szénhidrát-bevitelünket és mellőzzük a félkész termékek fogyasztását is – magyarázza Oláh Róbert. A termékfejlesztési vezető azt javasolja, együnk friss zöldségeket, sovány húsokat, növeljük fehérjebevitelünket, így az életmódváltásunk centikben is megmutatkozik majd.

A szépséged a küldetésünk – A Natics-ról

A Scin Cosmetics Kft. magas minőségű klinikai hatékonyságú összetevőket tartalmazó, organikus kozmetikumai immáron három éve elengedhetetlen szereplői az igényes nők arcápolásának. A több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező termékfejlesztőik folyamatosan azon dolgoznak, hogy a hölgyek természet adta elragadó szépsége a tökéletesen egészséges arcbőrükben is láthatóvá váljon. A Natics minden bőrproblémára valós megoldást tud nyújtani, legyen szó zsíros vagy éppen száraz arcbőrről, szeplőkről vagy az egyre többeket érintő aknéról.