A Férfiak Klubja apák napi Vállvetve Apával sikerhagyománya idén egy rendhagyó, humorosabb, játékosabb formát ölt a helyzetre való tekintettel. Az üzenete, célja viszont a régi maradt: az apa-gyerek kötődés elmélyítését segítik. A független társadalmi szervezet két évvel ezelőtt indította útjára kezdeményezését, miszerint minden évben az Apák napját követő hétfő (ami 2020-ban június 22-e), az apa-gyerek kapcsolat megszilárdításának napja legyen. Cél, hogy minőségi időt tölthessen együtt az apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon, beavattassa „titkos” életébe, az édesapa munkahelyén!

Alkotónők klubja - Férfiak klubja

Mivelebben az évben a gyermekeket nem vihetik be magukkal, hogy megmutassák személyesen, mivel is foglalkoznak, ezért a Férfiak Klubja online fotópályázatot hirdetett. Nyerni is lehet olyan képek beküldésével, amelyiken apa és gyermekei egy jellemző vagy vicces munkahelyi helyzetet utánoznak, és örökítenek meg – otthon, vállvetve apával. Így egészen június 22-ig tartanak az apanapok, hiszen igenis szükség van az apák, férfiak megbecsülésére, középpontba állítására is. A játék és fotópályázat a szervezet honlapján és Facebook oldalán érhető el, és a munka-magánélet egyensúly mellett felhívja a figyelmet a munkahelyek megtartásának fontosságára.

Alkotónők klubja - Férfiak klubja

Néhány éve már Magyarországon is az ünnepnapok sorába emelkedett az Apák napja. Mára még csak kevesen ismerik, arra pedig végképp nincs kialakult szokás, hogy miként is ünnepeljük. A Bedő Imre által alapított szervezet hívta életre ezt a nem mindennapi programot, a Vállvetve Apával napot. Az elmúlt két évben ez óriási siker volt, számtalan céget, többezer apát ért el, rengetegen csatlakoztak a kezdeményezéshez. Nem csoda, hisz örök élményt és különleges kapcsolódási lehetőséget jelent a férfiak számára, ha megmutathatják gyermekeiknek a munkahelyüket, és azt, hogy mivel foglalkoznak a nap nagyobbik részében.

Alkotónők klubja - Férfiak klubja

Nyilvánvaló, hogy az idei év más. Más, mert a munkahelyek most nem, vagy nem ugyanúgy működnek, mert a családok és munkahelyek közötti viszony jelentősen átalakult, és mert a szülő-gyermek kapcsolat az iskolák, óvodák bezárása miatt új dimenzióba lépett. De az Apák napja akkor is fontos mérföldkő az év során, és a Férfiak Klubjaszeretné, ha ez idén is kellő figyelmet kapna. Különösen most, hiszen e mindannyiunk számára furcsa világban is fontos, hogy a gyermekek lássák: apjuk felelősségteljesen, magabiztosan teszi a dolgát, dönt, végez, elintéz, miközben a cselekedeteivel mutat példát.

Alkotónők klubja - Férfiak klubja

Mivelidénarra nincs lehetőség, hogy a gyermekeket bevigyék a munkahelyekre, a szervezet arra gondolt, legyen egy kicsit egyedi és humoros az ünnep! Ezért online fotópályázatot és nyereményjátékot hirdettek, így egészen június 22-ig tartanak az apanapok!

Nyereményjáték 

Férfiak Klubja Facebook-oldalán olvasható a Vállvetve Apával 2020 nyereményjáték részletei, mely játék 2020 május 22., 12 órától június 22., 12 óráig tart, és amelynek a fődíja egy 2 éjszakás családi szobás (legfeljebb 3 gyermekkel) hosszú hétvége reggelivel a hegykői Tornácos házban. További nyeremények, amelyekkel a kisorsolt nyerteseket jutalmazzák: egy-egy példány Bedő Imre Férfienergia és A megbízható férfi című bestsellereiből, valamint a Férfiak Klubja gondozásában megjelent Ma Apa főz egy-egy kiadványa. Az Ilcsi Beautifying Herbs Hungary – Since 1958 jóvoltából minden nyertes kap továbbá egy-egy férfi kozmetikai csomagot.

További információ: https://bit.ly/Nyeremenyjatek_Vallvetve_apaval_2020