Február 7-én újra ÖtvösMűhely! Bedő Imre, Férfiak Klubja-alapító ezúttal a következő témát járja körbe a tőle megszokott módon, más szemszögből: Őszinteség a párkapcsolatban – A megbízható férfi.

Bedő Imre a rá jellemző, férfias megközelítéssel, tisztán világít rá a mindannyiunk életében jelen lévő folyamatokra. Hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat, majd a másik kezét. Hogy megerősíthessük szövetségünket, ötvözhesse erősségeit a férfi és a nő!

A párkapcsolatokat ugyanazok a dolgok rombolják, amelyek összetartják. Van, amiből ha túl sok van, akkor rombol, és van amiből ha túl kevés. És ezen belül vannak a tabutémák, amelyeket jó időnként elővenni és újragombolni. Lássuk, hogy állunk az őszinteséggel! Hogyan lehet szembenézni önmagunkkal és a társunkkal úgy, hogy az örökké összetartó csillogó szemből csillogó egymás szemébe nézés lehessen.

Időpont: 2019. február 7.

Kapunyitás: 18.00 órakor

Előadás kezdete: 19.00 órakor

Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14. 

Az ÖtvösMűhely látogatása kötelező regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/F2jHXh

 

Az ÖtvösMűhely sikerrendezvény-sorozat következő alkalmai:

Miért kötelezi a férfiakat a kultúra, és miért őket kötelezi?

Időpont: 2019. március 7., 19.00

Helyszín: Lurdy Ház

Mi tartja össze férfi és nő hosszú távú szövetségét?

Időpont: 2019. április 3., 19.00

Helyszín: Lurdy Ház

Mit tehet a nő a férfi Férfivá válásában?

Időpont: 2019. május 9., 19.00

Helyszín: Lurdy Ház

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja ÖtvösMűhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben, majd otthon is! A szervezők rendszeresen teremtenek alkalmat komoly témák átbeszélésére.

Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várnak korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza, és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható, és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők.

A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért kezdeményeznek Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

További információ:

http://ferfiakklubja.hu/esemenyek/OtvosMuhely/oszinteseg_a_parkapcsolatban_a_megbizhato_ferfi

https://www.facebook.com/events/2133514623397346/