Az egészségünk megőrzése mindannyiunk fontos feladat, hiszen mit sem ér a sok pénz, hírnév és csillogás, bármit is a magunkénak vallhatunk, ha nem vagyunk egészségesek. A reklámok nap, mint nap öntik ránk a problémákat és megoldásukat. Csak egy pirula vagy egy kapszula és már meg is oldódik bármi is volt a gondunk. A kiváltó okokra senki sem figyel, pedig, ha azt megszüntetnénk, akkor a gond is elillanhatna talán csodaszerek nélkül is.

Alkotónők magazin biorezonancia

Az természetes, hogy a fájdalomtól minél gyorsabban szeretnénk megszabadulni, ez normális reakció, de arra is gondoljunk, vajon mit üzen ezzel a testünk, mire figyelmeztet? Minden fájdalomnak, ami felbukkan, a testünkben van valamilyen kiváltó oka. Ez nem jelenti azt, hogy nem szabad gyógyszert bevenni, sőt vannak esetek, amikor elkerülhetetlen. Az azonban elgondolkodtató, hogy miért nem fektetünk nagyobb hangsúlyt a megelőzésre? Miért nem tanítják, meg nekünk hogyan óvjuk az egészségünket?

A gyógyszeripar nagy profitot termelő üzlet, de mi választhatjuk azt, hogy nem segítjük a tovább fejlődését azzal, hogy megbetegszünk, és sok gyógyszert vásárolunk. Választhatjuk az egészségesebb életmódot, amellyel könnyedebbek, fiatalosabbak lehetünk és mindenre lesz energiánk. az életmódváltásról rengeteg információt találunk a neten, ami csodás, hiszen így mindenki maga döntheti el mi az, ami ezek közül neki működik. A jelenlegi egészségi állapotunkat is könnyen felmérhetjük biorezonancia vizsgálat segítségével.

Az első lépéseket nem könnyű megtenni, de mint minden másban is fontos a kitartás és sokszor csak egy kicsi lökés kell hozzá, hogy végre elinduljunk. Az első lépés az étkezésünk megreformálása. Ez nem azt jelenti, hogy mindent ki kell dobni a kukába, amit eddig fogyasztottunk. első lépésnek azt is megteszi, ha elkezdünk étkezési naplót vezetni, amelybe mindent, de tényleg mindent felírunk, amit fogyasztottunk. Két alatt már valódi rálátásunk lesz, hol visszük túlzásba a nassolást vagy elég rendszeres-e az étkezésünk.

Alkotónők magazin biorezonancia

Nem kell nagy, dologra gondolni, elegendő egy egyszerű jegyzetfüzet, amelybe beleírunk minden elfogyasztott ételt az adott napon és mellé azt is milyen volt a közérzetünk aznap. Energiával telítettek voltunk vagy fáradtnak és puffadtnak éreztük magunkat. Amely ételek mellé hasonló megjegyzés kerül azokat érdemes kerülni a jövőben. Ez a két hét az első lépés az egészségesebb étkezés és életmód felé vezető utunkon. Aki a gyorsabb eredmények híve már kezdheti azzal, hogy eleve odafigyel, milyen ételeket fogyaszt, de az étkezési napló mindenképpen sok hasznos információval fog szolgálni ezért mindenki számára javasolt az elkészítése.

A reggel meghatározhatja az egész nap hangulatát, egyáltalán nem mindegy milyen táplálékot adunk a testünknek. Érdemes egészséges reggelit választani például teljes kiőrlésű lisztből készült pékárut, zabkását, rántottát zöldségekkel és túróval, hidegen sajtolt olajokkal készült szendvicskrémet csak, hogy néhányat említsünk a gazdag választékból. A lassan felszívódó szénhidrátokból álló reggeli hozzájárul a szerveztünk megfelelő működéséhez, és hogy egész nap, energiával telve könnyen összpontosítsunk a feladatainkra. Ha eddig csak egy kávé volt a reggelink, akkor éppen most jött el rá az idő, hogy ezt megváltoztassuk és jobbá tegyük vele az egész napunkat. A hangulatunk javítása érdekében a lelkünk ápolásával is foglalkozzunk ehhez kineziológus segítségét is igénybe vehetjük.