Ohridban, Észak-Macedónia egyik legszebb városában sokadik alkalommal tartották meg a Nutricon nemzetközi élelmiszer-tudományi konferenciát 2022. június 8-10. között. A rendezvény számos témakör aktualitására irányította a reflektorfényt, mint amilyenek az egészséges táplálkozás, az élelmiszer-higiéniai és az új, innovatív élelmiszerek, mint amilyen a ToTu-termékcsalád.

– Úgy egy évtizede veszünk részt a Nutricon konferenciákon. Számos új ismerettel gazdagodunk, valamint nagyon pozitív fogadtatást kapnak az innovatív, tojásfehérje alapú tejtermék-helyettesítőink. Idén főként a frissen fejlesztett ToTu italaink ízesített formáinak bemutatására fektettük a hangsúlyt, melyek közül a kávés változat már kapható a magyar piacon – mondta Dr. Németh Csaba, aki részt vett a konferencián a ToTu termékek gyártójának részéről.

A rendezvény főszervezőjének, Prof. Dr Vladimir Kakurinov elnök úr neve garantálja, hogy a következő években is színvonalas konferencián vehessenek részt a régió országai élelmiszer-tudományi konferenciákon Észak-Macedóniában.

További információ: https://www.facebook.com/totutojastermek