Adriennel nem régi az ismeretségünk. Ő az a fiatal nő, aki az Alkotó Nők web magazin oldalán zajló nyereményjáték kérdéseit helyesen megválaszolta és a WAE (Wallis Automotive Europe) KFT. jóvoltából egy hétvégére kipróbálhatja ezt a gyönyörű autót (nem mellesleg a 2018. év terepjáróját). Természetesen az autó átadás-átvételnél én is szerettem volna jelen lenni és megörökíteni a nagy pillanatot, amikor a cég képviselője, Bíró Attila, átadta a kulcsot. Adriennel másnap beszélgettem a játékról és az autóval kapcsolatos élményekről.

Mióta olvasod az Alkotó Nők web magazint?

Körülbelül egy fél éve, akkor nyomtam meg a „Like” gombot a Facebook oldalatokon a „Nők a csillagok között” cikk elolvasása után. Megtetszett az, hogy mennyi színes írással segítetek az olvasóknak. Legyen szó karácsonyi készülődésről, öltözködési stílusról, vagy divat tippekről – mindezt jól megírt, közvetlen stílusban.

Rexton_adri

A nyertes: Jónás Adrienn

Részt vettél-e már másik játékunkban is? Ha nem, miért pont erre a játékra jelentkeztél?

A korábban meghirdetett nyereményjátékokban nem vettem részt, viszont ennél nagyon izgalmasnak és csábítónak találtam a nyereményt.

Okozott-e bármi gondot a kérdések megválaszolása?

Nem volt minden feladatra egyszerű a válasz, főleg, hogy több cikkből tettétek fel a kérdéseket, de igyekeztem a legjobb tudásom szerint megoldani.

Hogy indul neki az ember egy ilyen játéknak? Esélyem sincs vagy tutira megnyerem?

Én úgy indultam neki, hogy esélyem sincs, mert még korábban soha nem nyertem semmilyen ehhez hasonló nyereményjátékban.

Mit éreztél, mit csináltál, amikor megtudtad, hogy te nyerted meg ezt a csodás autót?

Nagyon-nagyon örültem neki, hogy egy hétvégére lehetőségem van beleülni és kipróbálni egy tizenhárommilliós terepjárót. Azt hiszem, egy átlagembernek nem mindennap adatik ez meg.

Magyarországon még viszonylag kevesen ismerik ezt a típust (Dél-Koreai a gyártó). Te hallottál már a Ssang Yong-ról?

Egyáltalán nem. Azóta viszont utánanéztem. Tudom, pl., hogy az emblémája és a neve ikersárkányt jelent.

Milyen érzés volt benne ülni?

Fantasztikus!!! Korábban még sosem ültem hasonló kategóriájú autóban. Tekintélyt parancsoló és lenyűgöző masina, melyben először meg kellett szokni a hihetetlen kényelmet és azt, hogy az emberek garantáltan megnézik az úton. Motivációt adott ahhoz, hogy megszerezzem a jogosítványt, mely eddig valahogy kimaradt az életemből.

Mi tetszett legjobban és mi nem tetszett benne (ha van ilyen)…

A Ssang Yong Rextonban a hihetetlen kényelem, a nagyon impozáns külső és a gyönyörű belső nyűgözött le elsősorban. Biztos vagyok benne, hogy hosszabb utakra és terepre is kényelmesen el lehet vele jutni. Úgy tudom, hogy 7 ember is kényelmesen elférhet benne adott esetben, így még igazi családi autó is. Valamint feltétlenül kiemelném az autó hihetetlen tudását. A teljesség igénye nélkül például rendelkezik kanyarkövető fényszóróval, teljes-körű kamera rendszerrel, amivel az autót akár 3D-ben vagy felülnézetben is követhetem tolatás közben. Külön tetszett, hogy az irányjelző hangját tücsökciripelésre is átállíthatjuk, ha azt szeretnénk. Egyetlen dolog nem tetszett az autóban: hogy nem lehet az enyém ?

Mit üzensz az olvasóknak és az autósoknak a Ssang Yong Rextonról?

Ha van rá lehetőségetek próbáljátok ki és a vezetés mellett élvezzétek a gyönyörű belső dizájnt, kényelmet és a vezetés közben az autó nyújtotta intelligenciát.

Köszönöm a beszélgetést!

Rexton_embléma

Akinek a NYEREMÉNYT köszönhetjük

Kövess bennünket a FACEBOOKON is!