Soha nem látott helyzettel kell mindannyiunknak megbirkózni manapság. A koronavírus járvány által okozott krízis folyamatosan változik, és minden családot érint. A szülők így tisztában vannak azzal, hogy milyen pénzügyi, érzelmi és más kihívások nehezítik meg az elkövetkezendő hetekben a családok életét.

KidsOasis

Sajnos sok minden más mellett most az utazásról is le kell mondani.  Mindannyian bízunk abban, hogy nem tart örökké ez az állapot, és az otthonainkban azért álmodozni, tervezgetni lehet, hogy amikor ez az egész véget ér, újra fantasztikus családi kalandokkal, nyaralásokkal, kirándulásokkal, élményekkel gazdagodjunk. És amikor elérkezik ez az idő, a KidsOasis a segítégünkre lesz, és ahogyan eddig is, ellát minket csupa olyan tanáccsal, ötlettel és inspirációval, ami egy felejthetetlen családi utazáshoz kell. 

Most türelmesnek kell lenni, vigyázzunk egymásra, és maradjunk otthon! Álmodozzunk, tervezzük meg jövőbeni utazásainkat!

Turisztikai létesítményeknek, programgazdáknak, múzeumoknak, turisztikai szervezeteknek, fürdőknek ingyenes megjelenési lehetőséget nyújt a KidsOasis „Utazik a család” magazin online felületein.

A következőkkel várják az érdeklődőket új, „Álmodozz most, utazz később!” rovatukban:

KidsOasis

Játékötletek az egész családnak

Szállodai animátorok, programszervezők állítanak össze játékokat, kvízeket, jelentkeznek be videóban, várnak meseolvasással.

Most bekukkanthatunk a szállások bezárt falai mögé

Most megtudhatjuk, hogyan használják ezt az időszakot a szállodák felújításra, nagytakarításra, új dekorációkészítésre, új menü összeállítására, a gyereksvédasztal megújítására, új programok összeállítására, stb.

Milyen családbarát látnivalók vannak Magyarországon?

Bemutatják Magyarország természeti értékeit, múzeumokat, játszótereket, melyeket a családdalérdemes majd felkeresni! Videók segítségével online ellátogathatunk állatparkokba, múzeumokba. Helyi szokások, történelmi események, legendák, mondák, gasztronómia, érdekességek színesítik ezt.

Az „Utazik a család” meseútikönyv-sorozat 8 kötetéből videósorozat készül, részleteket hallhatunk majd belőle.

Játékok, rejtvények

Partnereik utazáshoz kapcsolódó rejtvényekkel, nyereményjátékokkal készülnek, melyeket majd be lehet váltani, ha újra utazhatunk!

További információ: www.utazikacsaladmagazin.hu