Az SK. Színkör a járvány ellenére is készül és új darabokkal várja nézőit a 2021-es évben.

Tudjuk pocsék év volt a tavalyi. Reméljük 2021 vidámabb lesz és főleg egészségesebb. Az SK. Színkör készül az új évre és remek új darabokkal várja közönségét!

Eltűnt férjek
Eltűnt férjek

Két egyszemélyes vidám darabjuk is lesz, az egyik a PaSirám, melyben egy férfi panasz szavait halljuk majd, mert olyan rettenetes kérdések foglalkoztatják, mint pl. mi a teendő abban az esetben, ha az ember nem mindig érti meg a főnöke kéréseit, utasításait? Vagy, hogy miért a mi hibánk, ha a főnök rosszat álmodik? Izgalmasan hangzik, ugye?

A másik a NőMérő, amelyben egy nő vívódik azon, hogy jó-e az, ha ugyanolyan ruhát veszünk fel egy vállalati bulin, mint a főnöknőnk? Érdemes-e leszólni a főnöknő vadonatúj piros tűsarkúját? És a kis piros Ferrari kinek az autója? És tudjuk hova vezet az, ha két nő egy valakiért rajong…

A zokni
A zokni

De készülnek komolyabb, egész estés darabokkal is. Az egyik a Carpe Diem, melybena honfoglalás és a huszonegyedik század történései elevenednek meg. És a kérdés, hogy kik is vagyunk mi, és mire is születtünk a földre. A másik egy irodalmi est; Anyám az álmok nem hazudnak címmel. Ebben Czobor Éva versei, festményei mellett megjelennek Orbán Erika írásai is.

És természetesen készült egy egész estés bohózat is MaszkKaland címmel. Lesz benne sok féleértés, elbeszélés egymás mellett, szerelem és korrupció és minden más, ami ahhoz kell, hogy a nézők egy felhőtlen estét töltsenek el a színházban.

A fületlen tetem
A fületlen tetem

Lesz majd egy vidám, zenés nyári est is, Bohémia címmel, ahol remek dallamok varázsolják majd el a nézőket. Valamint, ismét színpadra kerül A zokni, A fületlen tetem és az Eltűnt férjek is.

És hogy mindez mikor? Ez egyelőre még bizonytalan. Kövessék a társulatot a Facebook oldalunkon és a januárban útjára induló web oldalukon, ahol híreket, információkat találnak és egy műsornaptárt is, ahol minden premier és előadás szerepelni fog!

BOLDOG ÚJ ÉVET!