Mészáros Csilla, a Csilla origami dekoráció megalkotója, és lapunk lelkes olvasója, mi több írója is, hiszen hónapról hónapra megörvendezteti olvasóinkat egyedi tervezésű origami díszeivel. Sőt még azt is elárulja, hogyan lehet elkészíteni azokat.

Origami_esküvő_1

Csilla origami technikával, papírból készít az országban egyedülállóan teljes körű dekorációt esküvőre a háttértől a menyasszonyi csokorig mindent. Nem csak dekorációt hanem ajándékot is, mert az általa készített dekorációk az esküvő után a lakást díszíthetik vagy egyenként elajándékozhatóak

Origami_esküvő

Kreatív, mindig tevékenykedő emberként sokféle technikát kipróbált, de a papír volt a kedvence. Mivel az origaminak is a papír az alapanyaga, így elkerülhetetlen volt, hogy megismerkedjen a papírhajtogatással. Ennek már több mint 20 éve és azóta is rendíthetetlenül hajtogat. Szeretné azoknak is elérhetővé tenni az origami alkotásokat, akiknek ez tetszik, de nem tudják elkészíteni. Három „D” origami technikával pedig egyedi ajándékokat készítek megrendelésre is vállalja. Bátran lehet merészet gondolni Ő elkészíti.

üzletasszonyok

Üzletasszonyainkról még többet ITT!

De helyettem beszéljenek a képek, és kedves olvasó, ha szeretné az alábbi elérhetőségek egyikén vegye fel a kapcsolatot Csillával, akitől nem lehet lehetetlent kérni!

WEB

FACEBOOK