KOS

Lételeme a hódítás, célja a megszerzés. Aki meg szeretne szerezni egy Kos jegyű szülöttet, mindenekelőtt hagyja magát meghódítani és legyen őszinte! Őszinteséggel, és egyenességgel mindent el lehet nála érni. Ő maga is becsületes, nem szereti a hamisságot. Sem párkapcsolatban, sem az élet egyéb területein nem tűri az irányítást, ezért felesleges próbálkozás, ha rá szeretnénk kényszeríteni a saját akaratunkat. Számára az a fontos, hogy mindig neki legyen igaza, övé legyen az utolsó szó. Meggondolatlanul beleugrik egy szerelmi kalandba, szinte azonnal elveszíti a fejét. Mindig a lényegre tör, megfeledkezik az előjátékról, gyorsan lerohanja az embert. Kos férfi, hűséges típus és nagyon valószínűtlen, hogy egyszerre két nővel létesítsen párhuzamosan kapcsolatot. Legjobb partnerei: Oroszlán és Nyilas

Csillagjegyek_be

BIKA

A Bika alapvető érzelmi igénye a békesség és a biztonság. Megfontolt természetű ember, akinek a meghódítása sok türelmet igényel, nem szereti a siettetést és a hirtelen változásokat sem. Akit egyszer a szívébe zár, azt szinte örök életre választotta ki. Hűséges, de a partnerétől is elvárja a maximális őszinteséget. Amikor végre elszánja magát a komoly udvarlásra, nagyon romantikus. Ő az jegy, akit a hasán keresztül lehet megfogni. Éhesen használhatatlan, ezért az előjátékot érdemes egy szépen megterített asztalnál kezdeményezni. Teli hassal a legférfiasabb az összes jegy közül (kivéve, ha leeszi magát, mert teli szájjal szokott beszélni). Jóllakva már végtelenségig bírja a szerelmeskedést. Tudni kell, hogy erősen birtokló, a párjára is úgy tekint, mint kizárólagos tulajdonára. Megcsalva rendkívül féltékennyé és veszélyessé válik. Érzéki, igazi nőiességgel megáldott Bika nő egyenesen elvarázsolja a férfiakat. Az élet minden örömét ki akarja élvezni, szeret jól élni, szép ruhákat vásárolni. Értékes ajándékokkal és kövér bankszámlával percek alatt le lehet venni a lábáról.

IKREK

Ha a kedves olvasó romantikus, netán még harmóniára is vágyó típus, az Ikrek mellett búcsút inthet a békés hétköznapjainak.  Ismerkedése, udvarlása könnyed, de felszínes. „Behálózásnál” – miközben teljesen közömbösnek tűnik – mesteri tehetséggel játszadozik a szavakkal, de nyugalom, ilyenkor csak a szavai hatását gyakorolja rajtunk. Mozgalmas és változatos életvitelének köszönhetően már az első randevúra is elkésve érkezik. Nem előnyös, ha már az elején kifecsegjük neki az egész életünk történetét, mert a következő alkalommal unatkozni fog, harmadszorra már nem is biztos, hogy viszontlátjuk. A kiszámíthatóság nem tartozik az erényei közé. Kapcsolataiban csak addig alkalmazkodó, míg nincs kitéve a birtoklásnak és túlzott érzelmességnek. Örömszerzésben sokoldalú és izgalmas szerető. Egy szemérmes szerető Ikrek számára hasznavehetetlen, de nem is bírná elviselni az Ikrek meghökkentő ötleteit.

RÁK

Megszerezni egy romantikus, szeszélyes társat ezer titkos álommal nem egyszerű harci feladat, mivel soha nem lehet tudni, milyen hangulati fázisban „zavarjuk” meg a végtelen érzelmek tengerében úszkáló álmodozását. Gyakran reménytelen elképzelései vannak a szerelemről, még a be nem teljesült szerelem emlékébe is évekig kapaszkodik. Igazi szerelembe az eshet Rák jegyű szülöttel, aki igazi szeretetre, állandó pátyolgatásra vágyik, az, aki elviseli szeszélyes kirohanásait. Annyira sérülékeny, hogy egy gyanús fuvallatra összeomlik benne az egész világ és még nyugdíjas korában is visszaemlegeti régi sérelmeit. Az ágyba csakis a lelkén keresztül vezet az út, de meghitt gyertyafényes vacsora, teliholdas vízparti séta éjszakai fürdőzéssel megteszi kellő hatását. Aki nem szeretné megtapasztalni ollói élességét, csak akkor közeledjen, amikor jól kialudta magát! A férfiakat bátorítani kell, félénkek, nem annyira rámenősek.

Csillagjegyek_be_1

OROSZLÁN

Oroszlán szerelmünk rendkívül igényes, maximalista. Élvezi az élet napos oldalát és a szerelem az egyik legfontosabb örömforrás számára. Ha egy Oroszlánnal szeretnénk találkozni, akkor nézzünk körül az első osztályú, méregdrága klubokban, éttermekben, teniszpályán, vagy wellness-hotelben. Éreztetnünk kell vele, hogy Ő az egyetlen és legjobb a világon. Olyan párra van szüksége, aki a nap 24 órájában csak érte rajong, aki mellett mindig reflektorfényben érezheti magát. Az olyan kapcsolatok vonzzák a legjobban, ahol meg kell harcolnia a szerelemért, ezért egy kis elérhetetlenség, titokzatosság csak fokozza az étvágyát és a vadászösztöneit. Egyáltalán nem gátlásos. Hatalmas szexuális energiákkal és étvággyal rendelkezik Az ágyban nehéz tartani vele az iramot, mert egy éjszaka leforgása alatt többször szeret repetázni!  Utána nincs kiértékelés, mert szeret aludni. Aki Oroszlán hölgyet választ, készüljön fel arra, hogy majd ő fogja viselni a kalapot.

SZŰZ

Meglehetősen gátlásos és válogatós. A szeretetét leginkább megbízhatóságával, gondoskodással tudja éreztetni. Ha valaki azt hiszi, hogy a legújabban befutott divatos cuccban elcsavarhatja a fejét, az téved. A flörtölés, szex, nem központi témája, és a túlzott érzelmi fellobbanás sem erős oldala. Éppen ezért nincs is sok kapcsolata. Aki tehát mesés romantikára vágyik, a Szűznél rossz ajtón kopogtat. A szentimentális érzelem és a könnyes szemek hidegen hagyják. Ezeket a praktikákat csak akkor érdemes bevetni, ha meg akarnánk tőle szabadulni. Neki tiszta, őszinte kapcsolatra van szüksége, nem is érdemes neki hazudni, mert egy pillanatig sem fogja magát ringatni illúziókban. A hölgyeknek nem kell attól tartaniuk, hogy esténkét csipkés, szexis hálóingben kellene várakozniuk az intim együttlétre. A parfümöt is nyugodtan ki lehet hagyni a repertoárból, a Szűz jobban fogja értékelni, ha a szoba naponta frissen kimosott és fertőtlenített lepedő illatától árad, vagy egy tucat gumióvszerrel felfegyverkezve várjuk a párnák között. Hajlamos ugyanis hypochondriára, ezért sokat ad a megelőzésre, nehogy megtámadja valamilyen baktérium.

Szakértők

Még több érdekes CIKK szakértőink oldalain!

MÉRLEG

Mérleg számára a szerelem és a kiegyensúlyozott párkapcsolat adja meg a fő harmóniát. Sokat ad a külsejére, állandóan cicomázza magát a tükör előtt, mert mindenkinek szeretne tetszeni. Nagy mestere a flörtölésnek, de soha nem tolakodó. Nehezen viseli az egyedüllétet, ezért nagy csapásként éli meg, ha elhagyják. Rengeteget számít nála az első benyomás. Ezért kedves férfiak, aki randevúzni szeretne egy Mérleg hölggyel, semmiképp ne legyen túl rámenős, mert, ha már az első alkalommal ajtóstól ront a házba és ráveti magát, máris lemondhat róla. Első alkalommal örömet tud szerezni egy szál virággal is, de igazán akkor veszi le a lábáról, ha romantikus körülmények között meghívja őt gyertyafényes vacsorára, felkéri táncolni, mindezt színházi előadás után. A békesség kedvéért sokáig tűr és elhallgat dolgokat. Nem igazán szex párti, számára az érintés és a simogatás sokkal fontosabbak. Ettől érzi magát szeretve.

SKORPIÓ

Nem egyszerű a szex művészet szakértőjével szerelembe esni! Az állatöv legszélsőségesebb jele, a legtitokzatosabb és legvonzóbb jegy az összes közül. Hihetetlenül vonzó és karizmatikus a megjelenése. Akinek egyszer összeakad a szeme átható tekintetével és bekerül a mágikus vonzáskörébe, azonnal úgy érzi, hogy testestől-lelkestől egy ördög áldozatává vált, ahonnan nincs többé visszaút. A lelke mélyén nagyon érzékeny, mélyen vágyik a szerelemre, de igazi érzéseit nem fedi fel, nehogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön. A Skorpió férfi szenvedélyessége forró, akár egy latin szeretőé. Az udvarlásban szívósan kitartó és addig nem adja fel, míg áldozatul nem ejti a kiszemelt zsákmányát. Gondosan megválogatja leendő kedvesét. Aki a társa vágyik lenni, komoly elvárásoknak kell megfelelnie az ágyban is. A csábos „pókasszony” csak óvatosan adagolja és fedi fel bájait.  Megközelíthetetlenségével és rejtélyességével ejti rabul a férfiak szívét, nem veszélytelen belekóstolni érzéki és veszedelmes játékaiba. A visszautasítást nem viseli el, addig üldözi elszántan a kinézett pasiját, míg az ágya rácsaihoz nem bilincselheti. Feleségként ő viseli a kalapot, és ha valami nem a kedve szerint történik, igazi házisárkány válhat belőle.

Csillagjegyek_be_2

NYILAS

Általában fejest ugrik egy kapcsolatba. Könnyű őt elcsábítani, de megtartani annál nehezebb. Nem szívesen köti le magát hosszú távra, mert igényli a változatos, mozgalmas életet. Csak olyan párkapcsolatban érzi jól magát, ahol nem korlátozzák szabadságát és nem próbálják aranykalitkába zárni. Szeretkezésnél óriási lendülettel nekilát a „dolgokhoz”, de amilyen hamar lángra gyúl, olyan hamar túl van a kielégülésen. Ebből kifolyólag egymás után többször is szeretkezik. Egy bizonyos pont után annyira nekilovalja magát, hogy szinte leállíthatatlan, vagy rosszul lesz. Kiváló fantáziájának köszönhetően mindig előrukkol valami újdonsággal. Akrobatikus mutatványaival sokkolja partnerét az ágyban, ezért a vele való szeretkezés előtt nem árt venni néhány artistaképző leckét. A Nyilas férfi lovagias, a vágyairól, álmairól őszintén beszél. Partnernőjével szemben magas követelményeket támaszt. Ki nem állhatja a csüggedt, levert hangulatú nőket, akik a nyakába akaszkodnak, vagy folyton ellenőrizgetik A tűzről pattant menyecskéket nehezebb meghódítani. Sokat álmodoznak az ideális lovagról és kapcsolatról, miközben túl magasra helyezik a mércét.

BAK

Bak, sokszor a tartózkodó „jégszobor” benyomásával megtévesztően hat a környezetére. Érzéseiből keveset árul el, de a felszín alatt valójában gondoskodó és kedves. Ahhoz, hogy valaki belopja magát a szívébe, kellő intelligenciával, hűséggel és türelemmel kell rendelkeznie. Gondosan megválogatja kivel éli le az életét. A házasságba nem ugrik bele fejetlenül addig, míg nincs rá felkészülve érzelmileg. A munka és a kötelesség elsőrangú, ezért már az első találkára is nehezen kapható. A szexnek is nagyon tökéletesnek kell lennie ahhoz, hogy egyáltalán időt szakítson rá tengernyi kötelességei mellett. Nem kedveli a túlzott hízelgést, ráadásul hamar felismeri, ha a felé való közeledés sem őszinte. Nem a szenvedélyek rabja, a meghitt pillanatokat többnyire kötelességének tekinti. A Bak „Jégkirálynő” is lassan bontakozik ki, de a konzervatív viselkedése mögött ott lobog a tűz, csak a jégpáncél alatt őrzött érzelmeihez meg kell találni a kulcsot, ami nem más, mint a bizalom.

VÍZÖNTŐ

Eljutottunk a zodiákus legextravagánsabb és megbízhatóan kiszámíthatatlan jegyéhez. Nem egyszerű kiigazodni az érzésein. A kötetlen ígéretek híve. Legjobb, ha már az első randevú lehetőleg abnormális körülmények között és váratlanul éri, mert számára az előre megbeszélt találka meglehetősen nagy kötöttséget jelent.  Az Ikrek után ő a második olyan jegy, akitől nem érdemes semmit sem számon kérni! Miközben teljes szabadságot élvez, általában megbízható típus. Kedvese életében többfajta szerepet képes betölteni. Kiváló szerelmi partner, hűséges társ.  A társához fűződő viszonyát akkor érzi teljesnek, ha a kapcsolat barátságként is működik. Leghatékonyabban előítéletekkel, féltékenykedéssel, kritikával és lasszóval a kezünkben lehet tőle megszabadulni, vagy ha a saját napirendünkhöz akarjuk igazítani. Szakítás után szinte esélytelen újra feléleszteni benne a lángot. A szerelmi életéhez az Ikrek jegy illeszkedik a legjobban, jól kijön a Mérlegekkel

HALAK

Általában mindig szerelmes, de többnyire reménytelenül, mert álmodozásban éli ki vágyait. Rendkívül cizellált lelkületű, szentimentális típus. Álmok és rózsaszín felhők birodalmában bolyong és érzi otthon magát. Borzasztó nagy a szeretetigénye és szinte gyárilag belé van kódolva a vágy, hogy az egész világhoz hozzátartozhasson. Védettségre, gondoskodásra és önzetlen szeretetre szomjas.  Párkapcsolataiba rendkívül mély és őszinte érzelmeket visz bele. Partnere hétköznapjait tengernyi romantikával, szeretettel és gondoskodással fűszerezi meg, a szerelemben ragaszkodó, megbocsátó és önzetlenül odaadó. Számára az olyan szerelem az igazi, mely elsősorban a lelkét érinti meg. Nem szívesen néz szembe a realitásokkal, így számos kalandornak és csalódásnak van kitéve. Mivel nem tudja saját érdekeit eléggé képviselni, szinte mindenkihez vonzódik, akiben támaszt vél látni. Könnyen elcsábítható. Megelégszik a legkisebb gyengédséggel, már egy-két megértő szóval is le lehet venni a lábáról. Akkor is úszik a boldogságtól, ha felfigyelnek rá, ha valaki meghallgatja a lelki bánatát, vagy csak megfogja a kezét. Szakításkor súlyos lelki válságot él át, látványosan szenved, mint egy igazi partra vetett hal.

 

http://carysma.hu

+36 20/398 2103