November végén hirdették ki a Magyar Üzleti Felelősség Díj, a CSR Hungary Díj nyertes pályázóinak listáját, mely alapján az újHÁZ Centrum 2018-ban, a társadalmi felelősségvállalás jegyében elindított országos ovimosdó felújítási programja, a Pöttöm Fürdő Program is díjazásban részesült.

Dr. Rázsóné Szórády Csilla

Elkötelezettség és példamutatás

Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózataként nemes ügyek mellé álljunk és felhívjuk a figyelmet azokra a területekre, ahol van még mit tenni. Különösen igaz ez a gyermekeket körülvevő környezetre, hiszen a gyermekek testi és lelki fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy komfortosan érezzék magukat ott, ahol idejük nagy részét töltik. „ – mutat rá Dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ Centrum vezérigazgatója. Úgy véli, a program népszerűsége nem véletlenül töretlen: sok a felújításra váró intézmény, az egymillió forintos ovimosdó program pedig valóban hozzá tud járulni ahhoz, hogy a gyermekek még magasabb szintű óvodai ellátásban részesülhessenek. A vállalat társadalmi felelősségvállalásra irányuló törekvését a szakmai is méltányolta, hiszen a zsűri értékelése alapján 2020-ban a Legjobb CSR Program (Közös ügyek-közös felelősség) kategóriában nyerhetett CSR Hungary díjat. Az elismerést azok a vállalatoknak ítélhetik oda, amelyek olyan társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos programot valósítottak meg, amelyek példát tudnak mutatni, hozzájárulnak a mindennapokhoz, a magasabb életminőséghez és a jóléthez.

Pöttöm Fürdő program

„Büszkék vagyunk arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás terén tett stratégiai törekvéseink ilyen eredményesek. Hiszünk abban, hogy a díj elnyerésével programunk még szélesebb körben válik ismertté és követendő példává, de alátámasztja a terület iránt érzett elkötelezettségünket is” – tette hozzá a vezérigazgató.