A Vörösmarty Színház facebook-oldalán (https://www.facebook.com/vorosmartyszinhaz/) április 28-ától minden kedden és csütörtökön 21 órától a színházra vágyó közönség újranézheti sikerdarabjainkat. Az előadások 48 órán keresztül elérhetőek lesznek a székesfehérvári teátrum facebook-oldalán.

Kartonpapa

A menetrend a következő:

  • Április 28. Kartonpapa (16)
  • Április 30. Pillangó (16)
  • Május 5. Perelj, Uram!
  • Május 7. A fösvény
  • Május 12. A Herner Ferike faterja (12)
  • Május 14. Három nővér

Első online előadásunk április 28-án 21 órától Tasnádi István Kartonpapa című komédiájának (amit kifejezetten a székesfehérvári színház felkérésére írt) ősbemutatója lesz. A tavalyi POSZT versenyprogramjában is részt vevő, Hargitai Iván rendezte előadást óriási sikerrel játszották a Vörösmarty Színházban, később pedig tv-játék is készült belőle – ezt vetítjük le a színházra éhes közönségnek.

Kartonpapa

Érdemes lesz leülni a gépek elé, mert olyan nagyszerű színészeket láthatnak újra viszont, mint Tóth Ildikó, Egyed Attila, Kiss Diána Magdolna, Pálya Pompónia és Kovács Tamás.  

A Kartonpapáról röviden:

Éva nemrég veszítette el férjét, Miklóst. Képtelen elfogadni az imádva-rettegett családfő halálát, ezért kivágja kartonból. Éva, Miklós és fiuk, Zsolti vendégségbe érkeznek Éva testvéréhez, Károlyékhoz, a kulturált, értelmiségi, felvilágosult családhoz, hogy megbeszéljék, hogyan osztozzanak a családi vagyonon. Zsolti bemutatja új barátnőjét, esznek, isznak, vígan vannak.

Íme, egy kis kedvcsináló werkfilm:

Egy rövid interjú az íróval, Tasnádi Istvánnal:https://www.youtube.com/watch?time_continue=151&v=7KAZ0eVXSeI&feature=emb_logo