Ezt a lakást kínálták eladásra

Az eladásra kínált lakás Budapest XII. kerületében, Németvölgyben helyezkedik el, csendes, kevéssé forgalmas utcában, gyalogos távolságban a MOM Parktól, illetve az Alkotás úttól. A ház 1923-ban épült, az akkori úri középosztály életstílusának és életvitelének megfelelően. Az ingatlan 116 m2 alapterületű, magas belmagasságú, eredeti fa nyílászárókkal és parkettával rendelkezik, nagypolgári eleganciát képvisel.  Az egész lakás megkímélt, jól karbantartott, bútorainak és kiegészítőinek jellemző része az 1990-es évekből való. A tulajdonosok, egy kedves középkorú házaspár, családi kapcsolatok miatt költözött ide és lakott itt több mint 20 éven át. Itt nevelték fel gyermekeiket és miután ők kirepültek a családból, a szülők úgy gondolták, hogy kettőjüknek már túl nagy a lakás, ezért megválnak tőle.

Lakás_1

Ezért döntöttek a home staging mellett

Amikor elhatározták, hogy eladják a lakást, terveik szerint saját erőből, a legnagyobb ingatlanos portálon hirdetik meg abban az állapotban, ahogy lakják. Az eladási árat a környékbeli eladó ingatlanokhoz képest ingatlanközvetítők tanácsát is meghallgatva maguk határozták meg. A lakás 1 éven át nem talált gazdára, sem az eredeti áron, sem úgy, ha 10-15%-kal lejjebb vitték az árat. Az 1 éven át tartó sikertelenség után, 2017 őszén a tulajdonosok úgy döntöttek, hogy a HOME STAGINGET hívják segítségül, és felfrissítve, felkészítve próbálják újra piacra vinni a lakást.

üzletasszonyok

Üzletasszonyainkról még többet ITT!

Ezt a sikert érték el

A lakásfelkészítés keretében átfestették a nappali falát világosra, kialakítottak külön étkező funkciót, szellősebben rendezték át a bútorokat, a dekorációs elemeket és a kiegészítőket, esetenként újakat is beszereztek. Ezzel a lakás árának töredékéért egy világosabb, frissebb, átláthatóbb és vonzóbb lakást varázsoltak!

Lakás_2

Ezzel a korábbi 1 évig tartó sikertelen várakozás után TUDATOSAN FELKÉSZÍTVE, HOME STAGINGELVE a korábban már 15%-kal csökkentett eladási áron 3 HÓNAP ALATT ELADTÁK!

A felkészítésről további részleteket a www.marsala.hu oldalon megjelent esettanulmányban lehet olvasni, a home staging előtte-utána képek pedig elérhetők Facebook-oldalunkon és az „Eladó a lakásod? Hasznos infók, tippek, ötletek” fb csoportban!

Balatoni Ildikó

www.marsala.hu