Az országban egyedülálló módon, a Kulcs Quality Patikák ezentúl bőrápolási kérdésekben is szakértő válasszal és széles termékkínálattal várják a bőrproblémákkal élőket, a tudatos bőrápolókat és érdeklődőket! Ezt hirdetve indítják el 2022 novemberében a Nagy Dermo Roadshow-t országszerte 36 Kulcs Quality Patikában.

A KULCS QUALITY PATIKÁK

Két éve indult útjára a 210 családi patikát tömörítő Kulcs Patikák úgynevezett Kulcs Quality Programja, amelybe a leginnovatívabb patikatulajdonosok jelentkeztek először. Quality Patikává válni ugyanis nem csak komoly döntés és munka eredménye, hanem egy új látásmód, gondolkodás elsajátítását is jelenti. A komplett belsőépítészeti átalakítás mellett új kereskedelmi és marketing gyakorlatokat kell alkalmazni, a termékkínálat átalakításával, a dolgozók motivációs és tréning rendszerének átalakításával is együtt jár. A program sikerét mutatja, hogy ma már 37 átalakított, magas minőségű szolgáltatásokat nyújtó Kulcs Quality Patika működik az országban, és még idei átadással további négy nyitása várható.

A BŐRÁPOLÁS SZAKÉRTŐ PATIKÁI

Ahhoz, hogy egy olyan nagyívű átalakítási program mint a Kulcs Quality Program, hosszútávon is sikeres maradjon, fontos, hogy olyan koncepció mentén haladjon előre, amit mindannyian a sajátjuknak tudnak érezni. Ehhez a bőrápolást választották. Egy patikában csakis megfelelő szakképzettséggel, komoly hatóanyagismeretekkel rendelkező személyek dolgozhatnak, és a bőrápolás egy olyan terület, ahol behatóbb kémiai ismeretek nélkül, azaz szakdolgozók nélkül, nem tudnának építkezni.

A Bőrápolás Szakértő Patikái koncepciót így velük közösen építik. Ehhez kapcsolódóan egy olyan belső, bőrápolási szakmai program vette kezdetét a Kulcs Quality Patikáknál az elmúlt időszakban, amelyben gyógyszerészek, kozmetikus, bőrgyógyász és a legfrissebb innovációk őrei: a dermokozmetikai márkák legjobbjai lettek a partnereik.

– Dolgozóink ezentúl rendszeresen modern, egyedi bőrápolási szakmai tudással bővítik ismereteiket, amelyet a Quality Patikákban található kiemelten széles dermokozmetikai- és egyéb bőrápolási termékválaszték egészít ki. Ezzel megnyugtató helyet, akár azonnali segítséget kínálunk a bőrproblémákkal élőknek és minden tudatos bőrápolónak – mondta dr. Bárd Réka, a Dermo Roadshow nagykövete. Természetesen a koncepciójuk nem jelenti azt, hogy a bőrgyógyász orvosok munkájának határát érintsék. Az általuk felállított diagnózist és javasolt termékeket nyilvánvalóan tiszteletben tartják, ugyanakkor a használatukban vagy a kiegészítő terápiák választásában sokat tudnak segíteni. Ezenkívül ne felejtsük el, hogy a patika sok esetben a vásárló első olyan pontja, ahol kapcsolatba lép az „egészségüggyel”. Azonnal elérhető segítséget náluk mindig kapnak a betérők, és sosem mulasztják el, hogy jelzik azt, amikor már orvoshoz kell fordulni.

A NAGY DERMO ROADSHOW – november 2-30. között a Quality Patikákban és online!

– Ingyenes bőrápolási tanácsadás, fókuszban: arcápolási rutin kialakítása

– Ingyenes termékminták, próba lehetőség

– Kiemelkedő, válogatott minőségű termékválaszték

– Óriási nyereményjáték bőrápolási és kényeztető ajándékokért

– Nagy öröm számunkra, hogy a koncepcióban partnereink lettek a legismertebb, legelismertebb dermokozmetikai márkák is, akik sokat tesznek hozzá tréningjeikkel, szakmai tapasztalataikkal, termékeikkel a programot hirdető Dermo Roadshow-hoz – mondta dr. Bárd Réka.

A márkaképviselők hasonló örömüket és jövőbeli szakmai együttműködésüket fejezték ki:

– Félix Melinda, Key Account Manager, Bioderma

– Végi Ádám, Key Account és Trade Marketing Manager, Vichy, La Roche Posay, CeraVe (Loreál)

– Riba Zoltán, területi képviselő, valamint Schubert Éva, vezető tréningmenedzser, Uriage, Apivita

+1: Lénárd Eszter, vezető termékmenedzser, PLANTHÉ (Simply You Hungary), mint a Bőrápolási Szakértő Patikák koncepció egyik szakmai partnere

Tegye próbára Ön is Quality Patikát, és novemberben vegyen részt a Nagy Dermo Roadshow-ban, amellyel elindítják a Bőrápolás Szakértő Patikái Programot!

Fókuszban az arcápolási rutin kialakítása! Tökéletesítse, vagy alakítsa ki tudatos bőrápolási szokásait, például arcápolási rutinját! Minden érdeklődőt hasznos tanácsokkal, remek termékválasztékkal, termékmintákkal és szuper nyereményjátékkal várnak 37 Kulcs Quality Patikában az ország különböző pontjain! A Dermo Roadshow Nyereményjáték november 2-30. között várja a bőrápolási tanácsok és a válogatott termékek iránt érdeklődőket a Quality Patikákban, valamint online! Online játék november 2-30. között: www.kulcspatikak.hu

A játékban két egyszerű kérdés megválaszolásával és néhány adat megadásával lehet részt venni.

Főnyeremény:

  • 2 személyes wellness hétvége a balatonalmádi Hunguest Bál Resortban

További nyeremények:

  • 10 db 50 ezer Ft értékű dermokozmetikai csomag a Dermo Roadshow szakmai partnerei termékeiből válogatva
  • 10 db Kulcs Patikák arctörölköző

 További információ:

www.kulcspatikak.hu

www.facebook.com/kulcspatikak

www.instagram.com/kulcspatikak