November 8-án újra ÖtvösMűhely! Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító ezúttal a következő témát járja körbe tőle megszokott módon más szemszögből: Közös kassza, külön kassza? A páros pénzügy praktikája.

A pénz központi kérdés. Feloldhatatlan a közös vagy külön kassza dilemmája? Melyik mit mutat? Van-e jó vagy rossz választás? Mi hozhat nyugalmaz a közös pénzügyekben? Megannyi fontos és praktikus kérés, amiben kapaszkodókat, szempontokat keres Bedő Imre hallgatóságával együtt. És néha elég, ha ezek a kapaszkodók és szempontok csak elindítják azt az otthoni beszélgetést, ami enélkül nem indulna el.

Bedő Imre előadása és az azt követő műhelymunka most is érdekfeszítő lesz! Férfias megközelítése a nők számára is új nézőpontokkal szolgál, a felismerések és kézen fekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban. És összehozzák, szövetségükben megerősítik a Férfit és a Nőt!

Időpont: 2018. november 8.
Kapunyitás: 18.00
Előadás kezdete:  19.00

Helyszín: Lurdy ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.

ÖtvösMűhely – rendezvény nőknek és férfiaknak

A Férfiak Klubja ÖtvösMűhely rendezvényének célja a férfi és nő őszinte párbeszédének kezdeményezése ott helyben, majd otthon is! Rendszeresen teremtünk alkalmat komoly témák átbeszélésére. Párokat, férfiakat és nőket egyedül vagy barátokkal egyaránt várunk korosztálytól függetlenül. Egyedül nem megy. Boldogulásunk közös ügy, hisz egy boldogtalan társadalomban sem a párok, sem a családok, de még az egyének sem maradnak egészségesek. Nem csak otthon, a munkahelyükön sem!

Csakis a helyes felismerések teremthetik meg a megváltozott XXI. századi körülmények között a férfi és nő új, jövőteremtő szövetségét! Csakis így állítható vissza, és tartható meg a szövetség, ami a párkapcsolatok, a családok és az egészséges gyermekek felnevelésének feltétele. Mit üzen a múlt, mi alkalmazható, és mire kell új megoldás? Praktikus felismerésekkel és új látásmóddal gazdagodnak a jelenlevők. A közeledést, az elfogadást, egymás megbecsülését segíti, ha a megoldást nem a félrevezető és mesterséges sztereotípiák mentén keresgéljük egymásnak feszülve, hanem a működő törvényszerűségek és az emberileg lehetséges alkalmazkodás útján összefogva. Ha arról beszélünk, ami működik.

A Férfiak Klubja új egyezség megteremtését tűzte célul Férfi és Nő között. Ezért KEZDEMÉNYEZÜNK Férfi ágon! A Nőkért, a családokért és a jövő generációkért.

Most Nőtársainkkal együtt is – a Férfiak Klubjában!

További információ:

http://ferfiakklubja.hu/esemenyek/otvosmuhely/kozos_kassza_kulon_kassza_a_paros_penzugy_praktikaja