Mi az, ami még a legmerészebb álmaidat is felülmúlja? Milyen hibákat követhetsz el a vizualizáció alatt, és hogyan képzeld el azt, amit valójában szeretnél?

Automatikusan reagálunk sokmindenre. Berögzült hitrendszereink vannak, és tudatalattinkban is rengeteg információ tárolódik. Ezek a reakciók azon alapulnak, milyen tapasztalatokat, érzelmeket és gondolatokat tettünk a magunkévá. Az automatikus reakcióink pedig döntéseinket is befolyásolják. Évtizedes spirituális tanulmányok, kutatások és tapasztalatok vannak a hátam mögött, ezért mára már a meditáció és vizualizáció teremtő erejét hatványozottan tudom használni. Neked nincs szükséged évtizedekig tartó tapasztalásra, mert ezt a tudást át tudom adni neked. Azt mondod, hogy nem tudsz meditálni? Vagy nem „látsz” semmit sem a meditáció alatt? Amikor hazaérkezel, és elpilledve lefekszel, már akkor is meditációs állapotba kerülsz. Ezt az állapotot érdemes kihasználni.

Spirit_be_1

Most elmondom neked mire érdemes odafigyelned:

Az elején, amikor elkezdtem meditálni és vizualizálni, nekem sem mindig sikerültek azok a célok, amelyeket kitűztem magam elé. Sőt! Volt, hogy sorozatosan kudarcba fulladtak a próbálkozásaim.

Mit rontottam el?

Azt, hogy amikor a vizualizációban magamat képzeltem el úgy, hogy kívülről látom az eseményeket, nagyon sokszor nem láttam magam élesen, csak körvonalakat láttam. Nem volt eredmény, de gondoltam kitartással célt érek. Tévedtem. Kitartó voltam ebben a vizualizációban, és azt tapasztaltam, hogy sokszor mással történt meg az, amit én elképzeltem. Sok idő telt el, amíg rájöttem: Azért nem láttam magam élesen a vizualizációban, mert a tudatalattimban olyan hitrendszerek és blokkok voltak, amelyek akadályoztak abban, hogy elhiggyem és elképzeljem, velem az a jó dolog megtörténhet. Ebből a felismerésből következett, hogy megtanultam olyan spirituális technikákat, amellyel fel tudom tárni és el tudom engedni, a tudatalatti blokkokat.

Spirit

Felfedeztem azt is, hogy sokkal könnyebben el tudom érni a céljaimat, ha nem kívülről látom magamat a meditáció alatt, hanem teljesen belemegyek a vizualizációba. Úgy teszek, mintha én már ott lennék azon a helyen, amit elképzelek magamnak. Például: Amikor sikeres vizsgát szerettem volna tenni, akkor nem úgy képzeltem el, hogy kívülről láttam, hogy épp örülök a vizsgám sikereinek, hanem beleéltem magam. Láttam, hogy kihúzom azt a tételt, amit tudok. Aztán elképzeltem, hogy leírom a tétellel kapcsolatos jó feleletet, aztán pedig láttam magam előtt a jó értéket, és éreztem az örömöt. Éreztem, hogy gratulálnak a barátaim a sikeres vizsgámhoz. És pontosan így történt minden.

Az eltelt évek alatt felfedeztem azt is, hogy tudatalattinkban nemcsak blokkok vannak, de hatalmas bölcsesség is rejlik, amelyet játékossággal lehet a legkönnyebben előhívni.

Párosítottam spirituális tudásom olyan speciális, kreatív és játékos meditációkkal, amelyeknek köszönhetően a sikerélmény garantált. Néhol mesés elemeket is tartalmaznak ezek a meditációs gyakorlatok annak érdekében, hogy aktivizáljuk játékos „belső gyermek” énünket.

Mert ha tudatalattinkat is átitatjuk ezzel az örömteli játékossággal, akkor – ha eleget gyakoroljuk – egy idő után céljaink elérése könnyebbé válik, és sikereink garantáltan megsokszorozódnak. Hová fejlődsz a fentiek alkalmazásával és gyakorlásával a célok elérésében? Álljon itt néhány saját példa:

Tudatalattink bölcsessége üzent az ismeretlennek percek leforgása alatt:

  • Előfordult az is, hogy eltervezem, mit fogok elképzelni a meditáció alatt, és még nem is kezdtem hozzá, már elkezd megvalósulni a célom. Például amikor találkozni szerettem volna valakivel, akinek nem tudtam az elérhetőségét, nem is ismertük egymást. Még le sem ültem meditálni, amikor felhívott az illető. Látod, amikor gyakorlott vagy, sokszor már elég maga a gondolat.
  • Spirit_be

Amikor  a játékot valóban játéknak éljük meg:

  • Hivatalos voltam egy exkluzív ékszerbemutatóra, és tombola is volt. Soha nem nyertem még semmit, és most sem számítottam rá. Viszont örültem, hogy játszhatok.

Na, melyik számot válasszam? Gondolataimba a 8-as szám „ugrott be” elsőként, én pedig elfogadtam ezt a gondolatot. Oké, legyen a 8-as.

Mondanom sem kell, egy gyönyörű aranyzott, kézzel készített különleges medált nyertem.

A fenti két esetben melyek a közös tényezők?

  1. Az, hogy hallgattam a Forrás üzenetére, illetve ma már profin együttműködöm a Forrással, s a Forrás képes a számodra is a legjobb dolgokat megszervezni, ha nyitott vagy rá.
  2. A játékosság és örömteli energiák segítenek abban, hogy könnyedén elérd a célodat.

Összefoglalva:

  • Szükséges tisztítani a tudatalatti blokkokat.
  • Használd megfelelően a képzeleted a Forrással együttműködve,
  • így aktíválodik tudatalattid bölcsessége,

és a sikerek elkerülhetetlenül megtalálnak téged.

Hat éve használom ezt a technikát, amelyet gondosan állítottam össze, és amelynek a KreatívSpirit lélekoldás-erősítés nevet adtam. Azóta már a klienseim, tanulóim és jómagam is túlszárnyaltuk legszebb álmainkat.

Te is képes vagy rá, és ha szeretnéd aktiválni és megtapasztalni ezeket a képességeket, segítek neked ezen az úton elindulni. Légy te is az útitársam ezen a szép, kalandos úton.

Kabany Csilla

a KreatívSpirit alapítója és oktatója,

lélekoldó-erősítő

SVT-szakember

www.spiritualislelek.hu

+3630 39 724 39

csilla@spiritualislelek.hu

KreatívSpirittel még a legszebb álmaidat is túlszárnyalod!