A túltöltött ajkak és a drasztikusan megváltozott arcok ideje lassan lejár. A világban egyre népszerűbbek a természetes eredményt adó, vágás – metszés nélkül elvégzett minimálisan invazív plasztikai beavatkozások. Ezen a területen jelent nagy előrelépést egy közelmúltban kifejlesztett új orvosesztétikai eljárás.

Az EMFACE® egy forradalmian új esztétikai kezelés, mely képes bőrünk állapota mellett arcizmaink tónusát is javítani. A kezelés nem invazív, fájdalmatlan, mindössze 20 percet vesz igénybe, és nincs gyógyulási idő.

Az EMFACE®, az első műtétmentes megoldás, amely a világon először képes műtét nélkül egyszerre kezelni az arc izmait és a bőr felszínét. Az első és egyetlen eljárás, mely egyidejűleg alkalmaz szinkronizált rádiófrekvenciát (RF) és nagy intenzitású elektrostimulációt (HIFES). Az energiát a homlokra, illetve az arc két oldalára helyezett 3 tapasz viszi át a szövetekre. Az életkor előrehaladtával mind kollagénrost állományunk, mind izomtömegünk 2-4 százalékát veszítjük el évente. Ezt a kedvezőtlen folyamatot tudja kedvező irányba befolyásolni az EMFACE®. A rádiófrekvenciás melegítés növeli az arc bőrének kollagén és elasztin tartalmát, míg az elektrostimuláció célzottan javítja a finom arcizmok tónusát. Az ajánlott 4 kezeléssel az EMFACE® látványosan csökkenti az arc öregedésének folyamatait: az eredmény feszesebb bőr, teltebb arc, határozottabb állív, megemelt orrcsúcs. Az izmok stimulációjával segíti a csont szerkezetének megőrzését is. Mindezt idegen anyagok, szúrás, metszés nélkül. Az EMFACE® kiválóan kombinálható egyéb esztétikai kezeléssel, férfiak és nők egyaránt igénybe vehetik.

Az új módszert hatalmas érdeklődés fogadta világszerte, sorra jelennek meg a kedvező eredményekről a beszámolók. A januári párizsi bemutatót követően néhány hónappal az új kezelés már Magyarországon is elérhető, kizárólag a Debreceni Orvosesztétikai és Nőgyógyászati Központban.

További információ: www.noilezer.hu