Első reakció, amit ezzel kiváltunk: a mosoly, mely szinte kacagás! …

Második reakció: ”ezek hülyék!”  (ezt persze magukban, de az arc mindent elárul.)

Következő reakció: a homlok-ráncolás: „Mi vaaaan?”

Felvállalva a „fura figura” titulust – már megszoktuk –felhívjuk a figyelmet, bemutatjuk, segítünk az újrahasznosításban, és a csomagolóanyagokat választó vállalkozásoknak, vásárlóknak, hogy

  • a lehető leggazdaságosabban előállítható, ezért nem drága
  • környezet- és egészségbarát, ezért nem ártalmas
  • 100 % -ban újrahasznosítható, ezért kevésbé környezetszennyező
  • minimális pazarlással (pl. nem társított csomagolóanyag választása), kevés felirattal, egy komponensű anyagból, megfelelő méretben… ezért gazdaságos csomagolóanyagokat, technológiákat válasszanak.
  • Zebra_be_1

Miért lehet ez jó bárkinek, akár a gyártóknak?

Hosszú távon olyan igényes, környezettudatos vásárlókat nyernek meg ezzel a döntéssel, akik csukott szemmel is mindig őket fogják választani a jövőbe mutató zöld szemlélet miatt is! A környezetükre, a gyermekeink jövőjére, élhető világunkra gondosan vigyázó emberek és az emberek mögötti vállalkozások pozitív megítélése, szerethetősége átjön a termékeken is, nincsenek fizikai akadályai.

üzletasszonyok

ÜZLETASSZONY rovatunkban még több cikket olvashat!

A legtöbb vállalkozásnál a beérkező áruk kicsomagolása is jelentős gondot okoz, melyre egyedülálló módon új csomagolóanyagra való beváltást ajánlunk. Nem csak elméletben, hanem konkrétumokkal! A hulladékok gazdaságos kezelésére, a díjak csökkentésére, bevételszerzésre a hulladékból vezetjük rá a partnereinket. Imádják ezt a saját, egyénre szabott díjmentes konzultációnkat, mert konkrét megtakarítási számokat, és bevételi összegeket prezentálunk, melyeket a hulladékok értékesítéséből tudnak elérni! És mindezt nemcsak elméletben, hanem megvalósítással. Ráadásként, a környezetünk védelmében és az újrahasznosítás költségeinek fedezetére szolgáló, bonyolult adminisztrációt igénylő környezetvédelmi termékdíj ügyvitel speciális szolgáltatásunk 100 %-ban levásárolható csomagolóanyagra vagy egyéb szolgáltatásra, kvázi ingyen adunk rengeteg értéket a nálunk vásárlóknak. De ugyanez teszt időszakra, kötelezettség nélkül kipróbálható.

Zebra_be

Miért jó ez nekünk?

Mi hiszünk a „jó világban”, a környezetvédelem, az újrahasznosítás, a gazdaságos folyamatok a mindennapjaink része, ez a küldetésünk. Ha már venni kell, meg használni szükséges csomagolásokat, akkor feleslegesen ne, pluszba ne költsünk semmit se, mert akár tetszik, akár nem, azt velünk, vásárlókkal fizettetik meg.

Hányszor vásárolunk úgy, hogy felesleges (mert nem törékeny, ami benne van) nagy dobozokat, műanyagokat hozunk haza a megvásárolt termékkel együtt, és azonnal kidobjuk? … az nem ingyen van, azt mi kifizettük, vagyis fizettünk azért, hogy kidobhassunk azonnal valamit. Ezt csökkenteni, racionalizálni, módosítani próbáljuk nap, mint nap, minden kis részletre odafigyelve.

Köszönjük, ha beszéltek rólunk másoknak is, ha akár csak tanácsért, útmutatásért hozzánk fordultok, kérdeztek, ha segíthetünk! Várunk szeretettel!

 

Udvarhelyiné Dávid Erika

office@zebrapack.hu

www.zebrapack.hu