A TV2 Super Car című autós magazinműsorának soron következő adásában a RaceTaxi.Hu tartóssági kupasorozatának férfi fordulójában, az alapvetően is nagy fordulatszámon élő Müller Attila színész-műsörvezető teheti próbára vezetési tudását és technikáját egy 750 lóerős BMW M5 sportlimuzin kormánya mögött.

Csikorgó gumi és benzingőz

Nagyon pörgős ember vagyok és keresem is az élményeket az életemben. Kipróbáltam már az ejtőernyőzést, a sziklamászást, a vadvízi evezést is, és minden extrém sportot amire lehetőségem nyílt – meséli Müller Attila, aki számára a versenypálya sem idegen terep, hiszen motorral és autóval is megtapasztalta már a versenyjárművek hihetetlen teljesítményét. A RaceTaxi.Hu 750 lóerős sportlimuzinja azonban még számára is tudott új élményt adni.

Müller Attila RaceTaxi

Minden ilyen tapasztalás új és megunhatatlan élmény az ember számra, nagyon vártam a tartóssági versenyt és azt is, hogy Rácz Istvánnal autózhassak – húzza alá. Hozzáteszi: alapvetően is közel áll hozzá a benzingőz, a csikorgó gumik hangja és az egész életstílus, amit az autóversenyzők sajátjuknak vallhatnak.

Különleges eset állt elő azonban az Euro-Ring versenypályáján, hiszen Müller Attila és a műsor producere, a BMW M5 versenyautó profi pilótája, Rácz István korábbról már ismerte egymást, így barátként foghattak kezet beszállás előtt. Elfogultsággal azonban nem lehetett vádolni az instruktort, sőt, talán még jobban ügyelt arra, hogy kizökkentse a műsorvezetőt vezetési ritmusából kérdéseivel.

Amikor a lóerő mellett a szenvedély hajt előre

Müller Attila feladata az volt, hogy a 750 lóerős RaceTaxi.Hu versenyautóval nagyságrendileg azonos idő alatt tegyen meg három kört, a műsorvezető szerint ez azonban egyáltalán nem sikerült neki.

Engem azonnal elvisz a vérem, próbáltam visszafogni magamat, de nem sikerült – mondja nevetve. Hozzáteszi: nagyon könnyen tudta vezetni az autót, ami tekintve sokéves autótesztelői tapasztalatát, egyáltalán nem volt meglepő. Az egyik kereskedelmi csatornán futó autós műsor újságírójaként havonta akár 2-3 kocsit is próbára tesz, úgy véli azonban, hogy a RaceTaxi.Hu sportlimuzinja egy igazi „dög”.

Müller Attila RaceTaxi

Az, hogy valóban nem tudta-e tartani Müller Attila a szintidőt és tényleg elragadta a szenvedély, valamint a BMW M5 versenyautó lóereje, kiderül vasárnap, a TV2 SuperCar című műsorából.

Mint ismert, a RaceTaxi.Hu tartóssági kupasorozatának nagysikerű női fordulóját követően a TV2-n futó Super Car autósmagazinjának részeként férfi sztárok is bebizonyíthatják mire képesek a versenypályán. A Magyarországon egyedülálló műsorformátum hétről hétre izgalmas és fordulatos versenyeket ígér, miközben a hazai hírességek eddig nem látott, új oldalával is megismerkedhetnek majd a nézők.