Nyári Károly, az ország legismertebb énekes zongoristája 2023. december 27-én 19:30 órai kezdettel nagyszabású ünnepi koncertjével varázsolja el a közönséget a Budapest Kongresszusi Központban. Az ünnepi időszak kiemelt zenei eseménye ebben az évben már 16. alkalommal kerül megrendezésre.

Nyári Károly virtuóz zongorajátéka és jellegzetes énekhangja minden alkalommal különleges zenei élményt nyújt a hallgatóknak. Az esten elhangzanak a legcsodálatosabb karácsonyi dallamok és a művész pályáját meghatározó legszebb slágerek különleges és magas színvonalú előadásban.

Nyári Károly hagyományos koncertjén átélhetjük a karácsony meghitt pillanatait és szeretetteljes varázsát, ahol a bensőséges atmoszférát az egyedülálló családi produkciók garantálják Nyári Aliz és Nyári Edit meghívott fellépésével. A koncerten a művész által alapított Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar és a Budapest Jazz Orchestra közreműködik egyedi hangzással. Az egyedülálló látványvilág még emlékezetesebbé teszi az év legexkluzívabb koncertjét.

Ünnepelje a szeretet ünnepét családjával és barátaival közösen, Nyári Károly különleges koncertjével!

További információ: www.nyarikaroly.hu

Jegyek kaphatóak: https://www.jegy.hu/…/nyari-karoly-budapesti…/1024043