A PRaxisfilm a piacon egyediségre törekedve olyan szakemberekből áll, akik önmagukban is megállnák a helyüket, hiszen saját kapcsolati rendszerrel rendelkeznek, de így együtt kiváló, összekovácsolt, erős csapatot alkotnak – ezzel még hatékonyabb munkát végezve. Figyelnek a minőségre, releváns számukra a hitelesség és a részletekben rejlő lényeg megragadása. Motiválja a színes csapatot, hogy a legnehezebb helyzetben is felfedezzék a megoldást.

A reklámcég munkatársai aprólékosan felmérik az ügyfél igényeit, elmélyülnek megbízóik munkájában, meghatározzák a célközönséget, kielemzik a felmerülő lehetőségeket. Ezt követően pedig egy egyedi kommunikációs stratégiát, személyre szabott ajánlatot, releváns sajtólistát készítenek. Hosszútávú együttműködésben bíznak, ezért rendkívül fontos számukra az elégedettség, megbízhatóság. A minőségre törekedve készítik el a rájuk bízott feladatot. A média világa egyszer és mindenkorra megváltozott, az igényes ügyfelek minőségi tartalmakra kíváncsiak, amelyeket hiteles forrásokból kívánnak megszerezni. A PRaxisfilm egy olyan lehetőséget nyújt, amellyel Ön kiemelkedhet a konkurenciától. A mai internetes, felgyorsult világban rendkívül fontos a márka és a self-branding építése, hiszen számtalan cég, vállalkozás foglalkozik hasonló területekkel. Ennek következtében ki kell tűnni a tömegből, a legjobbnak kell lenni, és nem utolsó sorban annak is látszani!

PRaxisfilm_be_1

A PRaxisfilm csapata négy különböző, ám markáns területet fog össze, vagyis a reklámszakma négy lényeges ágazatát lefedi: a videós promóciót, az online marketinget, a PR/sajtó világát és a rendezvényszervezést. A multinacionális cégektől, a nagy magánklinikáktól egészen a kis- és közepes vállalatokig sokféle területen dolgoznak együtt partnereikkel. Kreatív és egyedi kampányokat szerveznek, amelyekkel kiemelkedő eredményeket érnek el megbízóik számára. Kiváló kapcsolatot ápolnak a hagyományos és a közösségi médiával, ez a bizalom pedig partnereik számára is hasznos. Az adott szolgáltatást, terméket, kampányt képesek elhelyezni az online, print sajtóban, televízióban, rádióban illetve social media felületen. Számos területen tevékenykedtek már: egészségügyi szolgáltatások, nagyvállalatok, autóipar, energiaital, televíziós műsorok, különböző termékek népszerűsítése, illetve a rendezvények majd’ minden formájában részt vettek. Több mint tíz éves videós, szerkesztői, marketing, rendezvényszervezői, újságírói, PR tapasztalatuk által felfedezik a termékek, szolgáltatások mögött rejlő kommunikációs lehetőségeket. A csapat kiválóan átérzi, hogyan lehet a média számára és ezáltal a közönség elé olyan módon tálcán kínálni a lehetőségeket, hogy felfigyeljenek az adott cégre, kampányra. Az eladni kívánt termékek, márkák mellé számos esetben egy népszerű sztárt állítanak, ezzel is megkönnyítve az üzenet továbbítását. A hírességek pedig saját közösségi oldalaikon is elhelyezik az adott tartalmakat. A PRaxisfilm foglalkozik a szervezeti és a marketing PR-ral is: a vállalat népszerűsítésével, személyes ismertség növelésével, a cég termékeinek, szolgáltatásainak terjesztésével, hirdetésével. Az alábbi területeken tudnak segíteni: videók, kisfilmek készítése; interjúszervezés; szöveg-, cikkírás; közösségi kommunikáció; figyelemfelhívó szövegek, posztok, sajtóközlemények megírása, kiadása releváns, személyre szabott sajtólistára; hírességek által termékek, szolgáltatások népszerűsítése; kifejezetten a médiának szánt, egyedi események, sajtótájékoztatók szervezése; folyamatos sajtófigyelés; Facebook-oldalak menedzselése, bloggerkapcsolatok, szponzorok keresése.

A csapat kemény magját három különböző szakember alkotja:

PRaxisfilm_be

Szabados Emese praxisvezető, páciens koordinátor, gyógymasszőr és dentálhigiénikus is volt korábban, így belülről ismeri az egészségügyi praxisok működését, megérti az orvosi szaknyelvet, profin tolmácsol orvos és páciens között.

Sárréti Anita a média világából jött, korábban újságíróként és televíziós szerkesztőként tevékenykedett, jelenleg sajtómenedzser és PR-szakember. Ő a kommunikációban profi, és abban, hogy hol, illetve hogyan érdemes egy cikket és hirdetést elkészíteni, majd elhelyezni.

Dr. Tordai István televíziós műsorvezető, szerkesztő, producer, aki abban segít Önnek, hogy videói valóban televíziós hatásúak legyenek, megállják helyüket a YouTube, Facebook csatornákon, vagy akár a tévében is.

Mindhárman szakértelmük legjavát adják, hogy a vállalatoknak valóban figyelemfelkeltő, érdekes és – ami a legfontosabb – hatékony marketing anyagokat készítsenek el. Így segítik a praxisok, cégek beindítását, bővítését, leendő páciensei és partnerei bizalmának elnyerését! A csapat abban segít, hogy reklámfilmjeik érdekesek, hasznosak és profi minőségűek legyenek, úgy, hogy ez az ügyféltől a lehető legkevesebb idő- és energia-ráfordítást igényelje.

 

További információ: Weboldal: http://praxisfilm.hu

                                     Email: info@praxisfilm.hu

                                     Telefon: +36 20 379 6350