Álommegvalósítás! 2 órás workshop, hogy tudatosítsd az erőforrásaidat, koncentráld az erőidet, megtaláld a szupererődet, mert minden nő teremt anyaként, nőként, társként és a művészeti ágak művelőjeként.

Kovács Márta coach

Az ERŐ bennünk van! Erőforrásaink tudatosításával – megtesszük az első lépést önmagunkhoz. Önmagunk megismerése és annak tudatosítása, miben vagyunk jók, abban segít minket, hogy megerősítsük magunkat, képesek legyünk az életfeladatunkat beteljesíteni.  

Önismeretünk fejlesztésével erősödik az önbizalmunk, a magabiztosságunk, összességében boldogabbak és eredményesebbek leszünk. Erőforrásaink mindaddig szunnyadnak bennünk, amíg tettekben nem nyilvánulnak meg. Szokásaink, döntéseink, viselkedésünk határozzák meg sikerül-e el elérni, amit igazán szeretnénk. Az is előre visz az úton, hogy meghatározzuk az akadályainkat, ha már tudjuk a mumusainkat, gyárthatunk arra terveket hogyan győzzük le őket.

Ha valamiben fejlődni szeretnénk, ha már tudjuk milyen erőforrásunk hiányzik, vagy gyenge, akkor ezeket fejleszteni is tudjuk. Nem vagyunk „készek” mindig van fejlődési lehetőségünk.

A workshop során meghatározzuk személyiségtípusunkat, tudatosítjuk melyik területtel van igazán dolgunk, melyek azok az erőforrások, amelyeket fejlesztenünk kell. A fejlesztés nem megy varázsütésre, ezért ez a workshopot meghaladó folyamat eredménye lesz, de kapsz majd útravalót merre haladj.

Hogyan dolgozunk?

A Szivárványcoaching eszköztárát alkalmazom – ezek nagyon inspiráló kártyák, amelyek segítenek a képzeleted elindításában, abban, hogy hidd minden lehetséges, minden rajtad múlik. A csoport tapasztalata, mások hozzászólása segít majd reálisabban látni a problémáidat, a téged akadályozó tényezőket, azt, hogy mire van szükséged.

Egyénileg is figyelek rád, ráirányítom a figyelmed azokra a területekre, ahova fókuszálnod kell a jövőben ahhoz, hogy elérd a célodat.

Hogyan készülj?

  1. Regisztrálj az alkotonok@alkotonok.hu email címen. Maximum 10 emberrel tudok együtt dolgozni, ezért biztosítsd a helyed!
  2. Határozz meg egy célt magadban, amelyet el szeretnél érni. Határozz meg egy olyan problémát, elakadást, ami most foglalkoztat és túl szeretnél jutni rajta.

Lehet ez munkahelyi probléma, családi probléma, párkapcsolati, kapcsolati probléma, alkotói válság stb.

Fogalmazd meg a problémádat kérdés formájában (a kérdés pontosításában segítek majd).

Néhány példa:

  • Állandó vitáim vannak a főnökömmel, hogyan tudnék javítani a kapcsolatunkon?
  • Úgy érzem felőrölnek a mindennapi teendők, a gyerekeket imádom, de egy saját gondolatom sincs mellettük. Nem jut időm magamra.
    Hogyan tudnék magam számára napi 1 óra időt teremteni, amikor a saját dolgaimmal foglalkozhatom?
  • Nem érzem jól magam a munkahelyemen, sosem szerettem ezt a munkát. Hogyan találhatnám meg azt a hivatást, ami minden nap örömmel töltene el és használhatnám a képességeimet, kreatív lehetnék?
  • Hozz magaddal egy nyitott elmét, füzetet íróeszközt. Jelenj meg a workshop előtt egy negyedórával, hogy hangolódni tudjunk és pontosan kezdhessünk.

Az alábbi linkre kattintva mindent megtudhatsz:

Aki kísér az úton:

„Hiszem, hogy mindenki jó valamiben és képes arra, hogy abból élhessen, ami örömet jelent számára. Segítek abban, hogy megtaláld a hivatásod, legyen bármilyen nehezítő körülmény az életedben!”

Többszörös pályaváltó vagyok. Utoljára 54 évesen váltottam munkát, de nem csak munkát, hanem munkaformát. Később vállalkozó lettem úgy, hogy nem volt a környezetemben vállalkozó. Alkalmazottból tehát vállalkozóvá váltam. Futottam egy felesleges kört, mire rájöttem, hogy abból szeretnék élni, amiben jó vagyok.

Oktató, tanító, mentor coach, hisz mindig is embereket támogattam a gyerekektől, különböző korosztályokon át a nyugdíjasokig. Három éve segítem a pályaváltókat, elsősorban a 40 feletti korosztályban, azokat, akik úgy érzik, nincsenek az útjukon.

A workshop segít neked elmélyülni magadban és megtalálod a mélyen nyugvó energiáidat. Tudatosodnak a képességeid és az is, amiben szükséges fejlődnöd. Nő majd az önbizalmad és a magabiztosságod. Hogyan tudod elérni, hogy jól érezd magad a bőrödben, tisztában legyél a szupererőiddel?

Kovács Márta, életút konzulens, coach

www.eletutkonzultacio.hu, https://www.facebook.com/apalyavaltasszakertoje/ https://www.instagram.com/eletutkonzultacio/