Egyedi, különleges módszerrel állt elő a Chefbag, hiszen azoknak kedveznek, akik elfoglaltak a munka és a gyereknevelés miatt, de fontos számukra, hogy minőségi és ízletes ételt tálaljanak szeretteik elé. Végre nincs szükséged bevásárló listára, nem kell akár több boltban is időtlen ideig munka után sorban állnod, vagy benevezned a bevásárlótáskák emelésének bajnokságára, most már csak a főzésre és ezáltal a közös programra koncentrálhatsz. A Chefbag ételei örömet okoznak mindenkinek az asztal körül, a húsimádóknak vagy a húskerülőknek, a diétázóknak vagy a mindenevőknek egyaránt.

Elképzelted már, hogy megvan minden alapanyagod, különleges és minőségi hozzávalód, hogy egy ízletes ételt készíts, és ezért egy lépést sem kell tenned? Ne csak álmodozz róla, mert a Chefbag-gel ezt elérheted. Segítségükkel kipróbálhatsz olyan alapanyagokat is, amelyekkel eddig soha nem főztél.

Most már nagyon könnyű dolguk van a háziasszonyoknak és a dolgozóknak egyaránt. Csupán annyi a teendő, hogy válassz ételeik közül, jelöld meg, melyik nap szeretnél főzni, ők pedig házhoz szállítják a friss, konyhakész, előre kimért prémium alapanyagokat és a fázisfotókkal ellátott receptkártyákat, amelyek segítségével az ételek elkészítése gyerekjáték. Minden hozzávalót konyhakészen, kiporciózva szállítanak, így semmi sem megy veszendőbe. Profi séf új recepteket talál ki minden hónapban, amelyek között mindenki megtalálja a neki tetszőt. A hozzávalókat légmentesen lezárva egy speciális hővédő csomagolásban szállítják, ezzel biztosítva a minőséget. Így érik el azt, hogy akkor sincs semmi gond, ha a kapott alapanyagokat nem tudod rögtön megfőzni vagy hűtőbe tenni.

Az ételeket a saját konyhádban könnyedén, rövid idő alatt megfőzheted. Elkészítésük nem igényel különleges felszereléseket, szaktudást. Az alapanyagok 100%-ban természetesek, lehetőség szerint hazai termelőktől származnak, és szezonálisak. Az alapanyagok mellé receptkártyát is küldenek, amely lépésről lépésre leírja a főzés folyamatát. Ennek segítségével a főzés még egyszerűbb! Pontosan láthatod, miből és hogyan készül el az ételed, és a szakács tényleg Te leszel. Rajtad múlik, hogyan variálod. Megváltoztatod kicsit, vagy követed pontosan a receptkártyát? Kizárólag a Te döntésed.

Egészséges, különleges ételek közül válogathatsz. A változatosság az élet sója. Húsok, halak és vegetáriánus ételek havonta megújulva kerülnek a Chefbag-ek közé. Figyelnek rá, hogy legyenek étkezési szokásokhoz alkalmazkodó ételek, választhass olyan ételeket is, amelyeket a gyerekek is szeretni fognak, és senkit ne zárjanak ki a főzés élményéből ételallergia vagy valamilyen diéta miatt.

További információ: https://www.chefbag.hu/