Ezen hétvégén, vagyis február 9-én és 10-én a KockaPark csapatával a Campona földszintjén is találkozhatnak az érdeklődők. Szombat-vasárnap a városépítésben élheti ki mindenki magát, aki ellátogat oda, és ahogy azt megszokhattuk már, ez még nem minden! A regisztrálókat különleges kedvezményben részesítik!

Unalmasak a szürke, téli napok? Túl hosszú még mindig a tél? Nincs is kedvünk kimozdulni? A KockaPark csapata most ismét fényt visz a hétköznapok közé egy olyan hétvégével, mely az apróbbaknak és a felnőtteknek is igazi, játékos kikapcsolódást kínál. Ehhez biztosan lesz kedvünk! Szedjük össze a család apraja-nagyját, és irány a Campona!

A városépítésben mindenki kiélheti kreativitását, szárnyalhat a fantázia. Emellett tökéletes közös élményt jelenthet a program. Hiszen együtt dolgozhat apa és fia, anya és lánya, de még az idősebbek is kedvüket lelhetik a sok LEGO® építőelem nyújtotta szórakozásban. És ez még nem minden! Aki regisztrálja magát az eseményre, az különleges kedvezményt is kap. Méghozzá egy 50%-os kupont, melyet belépőjegyre válthatunk a KockaParkba. Ezt a kedvezményes kupont szintén ezen a hétvégén lehet felhasználni. Így egy teljes, egész napos móka várhat ránk, de akár ketté is bonthatjuk a hétvégénket, hogy minden napra jusson egy kicsi a jóból.

A KockaParkban aztán megcsodálhatjuk a különleges kiállításokat, melyek lenyűgöző látványuk mellett a képzeletet is tovább repítik. Majd folytathatjuk a játékot akár kifulladásig! A sok-sok LEGO® kocka gondoskodik arról, hogy senki ne unatkozhasson, és mindenki kedvére játszhasson. Innen csak jó emlékekkel és kellemes fáradtsággal térhetünk haza valamennyien.

A földszintre kitelepülő rendezvény ingyenes, így egyáltalán nem is kell a tárcánkba nyúlni egy kis hétvégi kalandért. Engedjünk a játék kellemes csábításának, és keressük fel a KockaPark csapatát a Campona földszintjén február 9-én és 10-én, 10:00 és 18:00 óra között! A kuponoknak köszönhetően pedig tovább is húzhatjuk az aktív pihenést és szórakozást.

Sőt találkozz Emettel a LEGO® Kaland 2 főszereplőjével 2019. február 9-10-én a Camponában, készítsetek fotót, és osszátok meg a képet Facebookon, hogy barátaitok is láthassák, hogy milyen fantasztikus élményben volt részetek.

És ez még nem minden! A LEGO® KALAND 2 mozijegy 20% kedvezményre jogosít!

Az Intercom, a Campona Cinema City és a Campona KockaPark közös promóciójában, 2019. február 7. és március 10. között a LEGO® Kaland 2 filmre megváltott mozijegy 20% kedvezményre jogosít a Campona KockaParkba. Nézd meg a LEGO KALAND 2-t a Cinema City Campona moziban, majd mozijegyeddel látogasd meg a Campona KockaPark Interaktív családi élményközpontot! Jegyed 20% kedvezményre jogosít a KockaPark belépőjegyéből. Az akció 2019. február 7. és 2019 március 10. között érvényes.

További információ: https://kockapark.com/lego-varosepites/

            https://kockapark.com/lego-kaland-2-mozijegy/

            https://www.facebook.com/events/799398340419967/