Az Egyesült Államok étkezési zavarokkal foglalkozó szakemberei már sokadszorra figyelmeztetik a szülőket a tinédzserek között terjedő újabb őrületre, az úgynevezett tampondiétára!

Aerob_Fo

Fogyni akarsz?! OLVASS!

Ennek lényege a táplálék szokatlan bevitele: narancslébe, limonádéba áztatott tampont kell lenyelni annak érdekében, hogy eltelítődjön a gyomor. Az anorexiás modellek már régen feltalálták a vattagombóc-diétát, amelynek során vattagombócokat nyelnek le, hogy kitöltsék a helyet a gyomrukban, és ne érezzék az éhséget. A tampondiéta ennek a módosított, és ha lehet, még veszélyesebb változata.

Tampon_1

Hiszen a tampont épp arra találták fel, hogy saját súlyánál akár 10-szer több folyadékot magába szívjon és megtartson. El lehet képzelni, mit művel a gyomorban, pláne, ha nem egyet, hanem esetenként többet is lenyel valaki. Nem beszélve arról, hogy káros anyagokat, például dioxint, szintetikus szálakat vagy a kellemetlen szagokat csökkentő vegyületeket is tartalmaznak, melyek szintén nem a gyomorba valók!

K_Kilo_fo

ADD LE a plusz kilókat!

Aki kipróbálta ezt az őrületet, menjen mihamarabb orvoshoz, mert komoly veszélyben lehet. Aki pedig fogyni akar, azt kérjük olvassa magazinunk egészségről és diétákról szóló anyaginkat és tornázzon velünk!