Egyre több vállalkozás számára lényeges működési szempont a környezettudatos szemléletmód. Harmóniában élni a természettel miért pont egy cicatartó gazdi számára ne lenne lényeges? Ezért érdekes felfedezés volt Nagy Teodóra – hazánk első műanyagmentes cicashopjának létrehozója – számára, hogy nem létezett a magyar kisállat webshop piacon hasonló tematikájú bolt, pedig nagy igény mutatkozik rá.

A Cozy Shop valójában egy komplex szolgáltatás része, mivel a cégnél cicaszitter szolgáltatás is elérhető. Így minden, amire egy bársonytalpú tulajdonosnak szüksége lehet, azt megtalálja egy helyen.

Ráadásul a Cozy Shopban a kézzel készült, környezetbarát, limitált kiadású játékok és egyéb – akár névre szóló – kiegészítők mellett, bio, organikus eledelek is kaphatóak. Ezek a táplálékok mentesek mindenféle káros alapanyagoktól mint a színezékek, tartósítószerek vagy az állományjavító adalékanyagok, amiknek semmi keresnivalója a cica tálkájában. Szabadtartású farmokon nevelkedett állatok húsából készült termékek a cicák egészséges, hosszú és boldog életének záloga.

– Webshopunkban kizárólag műanyagmentes és környezetbarát termékek kaphatóak, amelyek magas minőségüknek köszönhetően tartósak, így nem terhelik bolygónkat felesleges szeméttel. A forgalmazott eledelek, pedig 100%-ban egészséges és ízletes táplálékok. Emellett ügyelünk arra, hogy a beszerzési források is természetbarát módon történjenek. Ezért előnyben részesítjük a hazai és európai beszállítókat, ezzel jelentősen csökkentve a szállításból adódó környezeti terhelést.

Bízunk benne, hogy egyre több gazdinak és cicának tud a Cozy Cat kényelmes, környezetbarát megoldást nyújtani a cicatartásból felmerülő kihívásokra, ezzel dorombolásban gazdag pillanatokat okozva! – részletezte Nagy Teodóra, tulajdonos.

További információ: https://www.cozycat.hu/hu/webshop