… s egy a ráadás tartja a mondás. Mi most három remek dologgal szeretnénk megismertetni olvasóinkat, illetve a ráadás negyedikkel, mely hamarosan megnyílik az érdeklődők előtt.

Van Magyarországon egy harmincezer lakosú város, Budapesttől 30 kilométerre északkeletre, ahol különleges dolgok és helyek várnak ránk. A város neve Gödöllő, s a különlegességek készítője és a különleges helyek tulajdonosa Szoboszlai Krisztina, aki megteremtette a három csodát. Nézzük mi az a három magyar igazság, az a három – illetve most már majdnem négy csodálatos dolog?

Igazság I. Csokoládé manufaktúra, christi's choco

Kriszti egyik büszkesége a 2015. októberében alapított CHRISTI’S CHOCO Csokoládé Manufaktúra, ahol prémium minőségű belga, olasz és francia alapanyagokból készít minőségi nyalánkságokat az igényes csokirajongóknak. Kriszti nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az általa készített csokoládék ne tartalmazzanak ízfokozókat, tartósítószereket. E- adalékok helyett pedig igazi fűszereket, liofilizált, azaz fagyasztva szárított gyümölcsöket, 100 %-os gyümölcspüréket, marcipánt, kandírozott és aszalt gyümölcsöket, magvakat, ehető virágokat, csoki cseppeket és kakaóbab töretet használ. Csokijait a 2017-es, 18-as és 19-es londoni világversenyen, valamint a 2016-os Kelet-Európai versenyen is elismerték. Így jelen pillanatban 5 bronz és 1 ezüst érem boldog tulajdonosa.

Igazság II. Pure Kávézó, kávé, sütemények, torták

Másik büszkesége a PURE vintage hangulatú kézműves kávézó-csokizó-fagyizó-minőségi borokkal. Itt minden a minőségről szól, gluténérzékenyekre és vegánokra is gondoltak, sőt örömmel látják házi kedvencünket is, hiszen a kávézó kutyabarát hely. Kriszti azt mondja, a PURE olyan hely, ahová beugorhatunk egy finom kávéra, amit akár el is vihetünk, ez főként a reggel betérő vendégekre igaz, hiszen ilyenkor mindenki rohan a dolgára. Vagy beülhetünk hozzájuk egy csajos/pasis délelőttre-délutánra, vagy visszamehetünk este is egy finom borra. A kávézóban egészséges finomságokkal találkoztunk mi is, vegán és gluténmentes kínálattal kiegészítve. 24 fagyikelyhük közül is válogathatunk.

És a harmadik büszkeség a Gödöllő belvárosában nemrég nyílott loft stílusú picinyke kávézó, ahol minden a minőségről, a nyugalomról szól. A különleges kávék mellett rendelhetnek a vendégek szendvicseket, forró italokat, süteményeket és smoothikat. Itt igazán ki lehet kapcsolódni, el lehet felejteni a napi gondokat, bajokat, ki lehet szakadni a rohanó mindennapokból. Aki betér AMICI CAFÉ BÁRba, üljön le s engedje el magát, kortyoljon el egy finom kávét s hamarosan azt veszi észre, hogy megtépázott idegrendszere lenyugszik ő maga pedig feltöltődik ezen a helyen.

Igazság III. Amici café bar, sütemények, kávé

Kriszti, aki mindkét kávézót maga álmodta meg és önállóan rendezte be, most új projektbe vág. A PURE kávézó felett rövidesen megnyitja bérelhető 90 nm-es fotóstúdióját, ahol évente háromszor megújuló, 5-6 tematikus sarkot létrehozva szeretne a fotós igényeknek megfelelni.

S most Kriszti felajánlott az Alkotónők magazin olvasóinak egy 5000 forintos vásárlási utalványt, amit a fenti három helyen lehet elkölteni (akár több részletben is) dec 31-ig. Mindezért nem kell mást tennie a kedves olvasóknak, mint megválaszolni a NYEREMÉNYJÁTÉK oldalunkon hamarosan megjelenő kérdéseket.