A nyárhoz híven ezúttal egy “vizes” programmal kedveskedik a KockaPark csapata a gyermekeknek. Ennek keretein belül halacskákat kell készíteniük az apróságoknak, melyeket aztán ki is kell pecázni egy ládából. Alkossunk együtt július 13-án vagy 14-én a KockaPark lelkes csapatával a Campona földszintjén, az esemény természetesen ezúttal is ingyenes.

Lego, Campona, szót

Ismét vidám és kalandokkal teli építés és szórakozás vár mindenkit, aki ezen a hétvégén ellátogat a Camponába, és megkeresi a földszinten a KockaParkos játékszigetet, ahol ezúttal is egy “vizes” programmal szórakoztatják a lurkókat. A játék azonban itt még korántsem ér véget ennyivel! Minden halacska pocakjában lapulni fog egy kis cetli, melyen 2 db betűt fogunk látni. Az általunk kifogott halban elrejtett betűk alapján újabb építési feladat vár ránk. Ha például a “re” feliratot látjuk benne, akkor olyan tárgyakat kell majd alkotnunk, melyek ezzel a két betűvel kezdődnek. Így például építhetünk ebben az esetben repülőt, rendőrautót vagy bármit, ami eszünkbe jut, és “re”-vel kezdődik. Ne féljünk használni most se a képzelőerőnket és a kreativitásunkat!

Lego, betű, játék, szót

Természetesen nem muszáj részt venni a játék minden részében. Ha csupán építeni van kedve a gyerkőcnek, akkor díszítheti a vízivilágot tengeri növényekkel, állatokkal, de részt vehet akár csak a horgászatban és a talált betűk alapján való építésben is. Amellett, hogy a program ingyenes, szabadon nyújtja a gyerekek számára a különböző szórakozási lehetőségeket, melyek közül kedvükre választhatnak, miben szeretnének részt venni és ügyeskedni.

Ahogy azt már megszokhattuk, a helyszínen regisztrálók ajándékban is részesülnek, ami egy, a KockaPark belépőjegyének megvásárlásakor felhasználható, 50%-os kupon. Érdemes tehát most is előre eldönteni a hétvégi programunkat. Az biztos, hogy nem fogunk csalódni most sem, ha a LEGO® kínálta élményeket választjuk! Ráadásul horgászhatunk is egy jót erős napsütés és szúnyogok nélkül!

További információ:

https://www.facebook.com/events/2423231451244203/