Bár a nyárnak már vége van, az igazi kalandok még csak most kezdődnek! Az őszi szünetben fergeteges élményekkel vár kicsiket és nagyokat egyaránt a Campona KockaParkban megrendezésre kerülő LEGO tábor, ahol a kikapcsolódásé és a szórakozásé lesz a főszerep. Egy felejthetetlen programsorozat, nem csak LEGO rajongóknak!

A tengernyi építőkocka csak arra vár, hogy a játék élménye közben mindenki megmutathassa, mennyire ügyes és kreatív. A szabad és irányított építések alatt minden nap újabb feladatok és kihívások várnak a lelkes építőkre, melyek végén természetesen nem marad majd el a közös értékelés, és persze a jutalmazás sem. Továbbá lesz itt többek között terepasztal építés, vonat vezetés, távirányítós autózás is. A lista pedig még mindig nem ért véget! Ezen felül ugyanis különböző csapatversenyek, illetve szabadtéri programok is várják az ifjú építőket.

A különféle játékokkal és eseményekkel dúsított őszi tábor egy Halloween partival indul, melyet aztán garantáltan kreatív időtöltés folytat majd egész héten. Közben profi építőktől is tanulhatunk, és elleshetjük újabb technikáikat. Igazán izgalmas lesz a keddi nap, amikor a Tropicarium szintén beszáll a buliba, és a közös nap során egy cápashow teszi majd fel a koronát a napra.

A tábor október 29-től november 2-ig várja a lelkes résztvevőket. Természetesen a belépéshez többféle kedvezmény is igénybe vehető, melyekről érdemes tájékozódni előtte. A heti jegyek mellett választhatunk napijegyet is, attól függően, mennyi időt tudunk eltölteni a LEGO érdekes és szórakoztató világában. Ezen felül igényelhető az úgynevezett „Tesó kedvezmény”, illetve a „Tavaly is voltam” kedvezmény, de természetesen a nagycsaládos kártyával rendelkezőkre is gondoltak a szervezők. A részvételi díjak minden esetben tartalmazzák az egész napos foglalkozást, a reggelit, az ebédet és az uzsonnát is.

Az 5 éves kortól látogatható tábor hétfőtől péntekig, 07:30-tól 17:00-ig tart. Ez idő alatt biztosak lehetünk abban, hogy gyermekünk kiélheti kreativitását, illetve a szórakozás és új dolgok megismerése iránti igényeit egyaránt. A játékok közben emellett felélénkítjük a csapatszellemet, az érdekesebbnél érdekesebb kihívások mind fizikailag, mind szellemileg garantálják az egészséges kifáradást és fantáziadús időtöltést. Egy biztos, innen senki nem távozik maradandó és igazán nagyszerű élmények nélkül!

További információ:

https://kockapark.com/lego-tabor/?fbclid=IwAR2RAgRR26txMbvCUfvDE2XxYO3KRBFYn_2FlkIdFWDo-oiq4LaoL9Arezc