„Amerikában vagyok, egy átlagos városban széles utcákkal, zöldellő előkertekkel, kétoldalt középosztálybeliek házaival. Az egyik gondozott ház előtt ELADÓ tábla áll, a bejárat virágos, tiszta és ápolt.

Bent vagyok a házban, kiskosztümben, kezemben a házról készült képes bemutató anyag, várom az ingatlanost és a vevőket. A házat előzőleg kiszellőztettem, friss élő virágokat tettem a vázákba, az étkezőasztalt megterítettem, friss kávé illata terjeng a levegőben… Csengetnek…”

Balatoni_be_1

Már régóra sejtettem, hogy ez az, amit én szeretnék, ezt az élményt szeretném nyújtani az embereknek!  És íme, az amerikai valóság egyszer csak megvalósult, amikor rátaláltam egy itthoni HOME STAGING hirdetésre, ahol a lakás eladásra való felkészítésének tudományát, vonzóvá és kívánatossá tételének művészetét tanították!!! Megtanultam az ingatlan marketingjét, mik azok a fortélyok, amiktől a lakás hamarabb eladhatóvá válik! Megtanultam, mit kell tenni azért, hogy egy átlagosból kiemelkedő lakást varázsoljak!

Lakásfelkészítési tanácsadó lettem.

Balatoni Ildikó vagyok és örömmel tölt el, hogy segíthetek eladó lakások tulajdonosainak, hogy mihamarabb továbbléphessenek álmaik megvalósítása felé! Az ingatlan értékesítését segítem elő azzal, hogy tanácsaimmal az eladó lakás a lehető legjobb állapotba kerül, vonzó, rendezett, átlátható és tetszetős lesz, ezzel tulajdonosa a lehető legmagasabb árat ki tudja hozni az eladásából! Kell ennél több egy eladó számára? Összegyűjtöttem azokat a tanácsokat, amikkel a lakás egyénileg is felkészíthető az eladásra. Aki személyére szabott tanácsokat szeretne, konzultációval, konkrét útmutatásokkal, látványtervekkel, montázsokkal segítem az eladásban.

Balatoni_be_2

Olyan hirdetést készítek, amitől a lakás azonnal kitűnik a hatalmas kínálatból, figyelemfelkeltő és informatív lesz! Megmutatja a vevőnek, amit látni és tudni szeretne az ingatlanról, így a döntéshez már csak meg kell néznie azt! Ugyanakkor a sikeres eladáshoz nem csak a lakásnak, hanem a tulajdonosnak is fel kell készülnie!

Milyen dokumentumok kellenek az adás-vételhez?

Honnan és mennyiért lehet ezeket beszerezni?

Mik a jó lakásfotó titkai?

Min megy keresztül az eladó és a vevő, amíg megegyeznek?

Mennyi adót és illetéket kell fizetni eladás után?

Ez a tudás mind elérhető az „Eladó a lakásod? Hasznos infók, tippek és ötletek” Facebook-csoportban, ahol beszélgetünk és megvitatjuk a fenti témákat és még sok minden mást, ami az eladáshoz kapcsolódik.

üzletasszonyok

ÜZLETASSZONYOK rovatunkban még több tudás elérhető!

Továbbá mindenkit szeretettel várok a weben is a www.marsala.hu oldalon!

Az alkotónőket pedig kövesd a FACEBOOKON!

 

Balatoni Ildikó