Immár harmadik alkalommal rendezik meg a B-Life Szépségversenyt, ahol a sportos-nőies hölgyek mérhetik össze szépségüket.

Czanik Balázs, a Capoeira aerobik megalkotója számos szépségversenynek volt már közreműködője edzőként vagy zsűritagként. Az ezekből szerzett tapasztalatokat a saját elképzeléseivel ötvözve immár harmadik alkalommal rendezi meg a B-Life Szépe versenyt, ahol a sportos-nőies hölgyeknek van nagy esélyük.

Boldog vagyok, mert hatalmas sikernek örvend a B-Life Szépe. Rengeteg lány jelentkezett a mostani versenyre, akik közül a Hilton Budapest City-ben tartott hosszú casting után 16-an mutathatták meg magukat a nagyközönségnek, és viselhették elsőként a BLJ fitness ásványkarkötőket. A döntőre november 24-én, a Symbolban kerül sor, ahol bikiniben, hétköznapi öltözékben és Capoeira aerobik ruhában lépnek színpadra. Roppant fontos, hogy a szépség mellett a lányok személyisége is megmutatkozhasson, jól tudjanak együttműködni és alázatosak legyenek. Éppen ezért a döntő hetében felkészítő táborban ismerkednek egymással a résztvevők, személyiségfejlesztő tréningeken vesznek részt, színpadi mozgást, illetve koreográfiát tanulnak, sminkeknek és persze Capoeira aerobik órákon fejlesztik az állóképességüket“ – mondja Czanik Balázs, a B-Life Szépe rendezője.

Az előző verseny győztese, Eszenyi Eszter tökéletesen képviseli azt az értékrendet, amit a B-Life Szépe során keresnek. Eszteren már a válogatók során és a táborban is látszott, hogy rendkívül céltudatos és kitartó.

Már kislányként vonzott ez a világ, de 13 éves koromban jött el az a pillanat, amikortól tudatosan táplálkozom, sportolok és készülök a modell pályára. Szerencsére a családom mindig támogatott céljaim elérésében, és ez sokat segít, nélkülük biztosan nem sikerült volna. Életem legboldogabb pillanata volt, amikor megnyertem a B-Life Szépe versenyt, úgy érzem, meghozta gyümölcsét a sok munka. Amióta megnyertem a versenyt, számos fantasztikus lehetőséget kaptam, rengeteg fotózáson, kampányban szerepeltem, és az egyik kedvelt hazai divatmárka arca lettem. Hatalmas örömöt jelent ez számomra, de ez nem azt jelenti, hogy ezen túl lazítani fogok, sőt még keményebben dolgozom azért, hogy megvalósítsam az álmaimat” – mesélte Eszenyi Eszter, a B-Life Szépe győztese.

B-Life Szépe döntő

november 24., 20.00 óra

Symbol Budapest (Bp., III.ker., Bécsi út 54.)