Sokunk felismerése az önképzés fontossága napjainkban. Igyekszünk a legjobbaktól, a legtöbb infót elsajátítani. Ebből a célból könyvek sokaságát olvassuk el és borsos árú tréningeken pallérozzuk az elménket. Számos helyről bombáznak minket azzal, hogy képezd, magad fejleszd magad, mert lemaradsz. Különféle módszerek tanfolyamain veszünk részt. Theta Healing tanfolyam, Szellemgyógyász tanfolyam, Meditációs klubok és még hosszan sorolhatnánk.

Ne legyen egyetlen kihasználatlan perced sem, edzés közben is hallgass valami okosságot és akár éjjel is zümmöghetnek a füledbe a tudás hangjai. A sok befektetett munka meghozza a gyümölcsét, elindulnak az életedben a változások. A számodra releváns tudást be tudod építeni a mindennapjaidba és sokat profitálhatsz a gyakorlatban is jól használható eszközök használatából. akár könyvből akár valamilyen szemináriumon vagy hanganyag alapján sajátítottad el.

Ne felejtsd el ki is vagy valójában

A fejlődésed szellemi, mentális és érzelmi szinten párhuzamosan zajlik. Amit soha ne hagyj figyelmen kívül, hogy ne felejtsd el ki is vagy valójában. Kérdezd meg magadtól minden egyes újabb tanfolyami jelentkezésnél? Ha én igazán én lennék, választanám ezt? Választanám a Theta Healing tanfolyamot, választanám-e az Access képzést vagy a szellemgyógyászatot. Mi a számomra a legnagyobb hozzájárulás?

Még több egészség ITT!

Nem várhatod el senkitől, aki nem te vagy, hogy tudja neked mi a legjobb. A jó tanító sohasem akarja megmondani neked mire, van szükséged, mi a jó neked ők csupán a lehetőségét mutatják, meg merre indulj és egy útkeresőnek ez éppen elég. Biztosan te is mentél már úgy tanfolyamra, hogy na, majd itt megmondják nekem a tutit és utána már minden rendben lesz az életemmel. Sajnos ez a tanfolyam soha nem fog elkezdődni, de minden egyes lépéssel, amit megteszel, saját magadért előrébb haladsz az utadon.

Te vagy a kulcs, és te vagy a zár

Egyetlen minden zárat nyitó kulcs nem létezik, ahogyan egyetlen üdvözítő mindenre és mindenkinek megoldást adni tudó módszer sincs. Néha felvillan valami igazán fénylő és ígéretes aztán arról is kiderül, hogy délibáb volt. a megoldást leginkább saját magadban kell keresned. Fel kell kutatnod a legbelül, igazán mélyen rejtőzködő erődet, amibe, ha beleállsz, megállíthatatlanná válsz. Ezek a tanfolyamok és minden más eszköz, amit arra használsz, hogy megismerd, magad segít lerövidíteni az önmagadhoz vezető utat.  Te magad vagy a kulcs, és te magad vagy a zár.

Amikor már nem kifelé figyelsz, hanem a belső hangodra akkor jársz majd a valódi utadon. Addig, amíg kívülről várod a megoldásokat addig csupán útkereső maradsz. Ami nem rossz és nem jó csupán az utad része. Számos módszer és technika létezik, hogy könnyítsen neked abban, hogy magadon dolgozz. Ezek elsajátítása nagy segítséget jelenthet, de ha csupán tanfolyamról, tanfolyamra jársz, azzal nem kerülsz közelebb önmagadhoz még akkor sem ha hol Theta Healing hol Angyal tanfolyam hol Access amit választasz.

Ismert el a csodát, aki vagy

Ha az elmélyülés lépései kimaradnak, akkor önmagad valódiságához, ami mindig veled van, csak nem akarod meglátni nem, fogsz kulcsot kapni. A te életed a te valódi életedet akkor fogod megkapni, ha nem a könyvekben vagy tréningeken keresed, akkor kapod meg, ha hajlandó vagy ránézni őszintén önmagadra és hajlandó vagy elismerni azt a csodát, aki vagy, hogy az élet csodás és te bármit megkaphatsz, bármi lehetségessé válik a számodra.

A remek hír az, hogy ez mindenki számára lehetséges. Hiszen te magad vagy ez a csoda. Ha a kívülről érkező tudást iránymutatásnak használod nem arra, hogy alárendelődj, a mások gondolatai alapján teremtsd a jövődet, a gondolataidat, a nézőpontjaidat.

Gyerekként még folyton kérdeztél: Miért? Aztán leszoktattak róla és megtanítottak elfogadni a kész válaszokat. A sok kívülről érkező információ elfedheti a saját belső hangodat. Fontos, hogy mindig figyelj magadra befelé. Az, hogy a te számodra mi a legjobb csak te tudod. Ha tanfolyamot, tréninget választasz, mindig gondosan tedd, csak arra menj el, ami igazán téged szolgál. Ne azért menj el, mert arra számítasz, hogy majd itt megkapod a bölcsek kövét és megváltozik az életed. Te magad vagy a kulcs, és te magad vagy a zár is.

A befelé figyeléssel megtalálhatod a mélyen benned lakozó belső erőt, az intuíciót és végre mersz majd magadra hallgatni.

http://www.thetaforras.hu

Katona Andrea