Mi ad erőt egy fiúnak, férfinak? És mi ad célt az erőnek, mi fogja teremtésre? Mi a forrása a folyamatos motiváltságnak? A Férfiak Klubja alapítójának új könyve feltárja azokat a gyökereket, amelyek önbecsüléshez vezetnek, harmonikussá teszik a kapcsolatokat, és boldogságképes jövő generációt nevelnek. Megmutatja, hogy ugyanezek a gyökerek teszik értelmessé és egészségessé a saját életünket is. Egyszerre.

Bedő Imre

Ma alkalmazható ősi tanítás

Bedő Imre Férfienergia (a férfi értékek könyve) és A megbízható férfi (a férfi-nő szövetség könyve) című korábbi munkái többszörös bestsellerek. Családok tízezrei forgatják, adják ajándékba fiúknak, férfiaknak és boldogságkereső nőknek. A népszerű szerző állítja, hogy nem azért tekintünk vissza a múltba, és tárjuk fel az örök kapaszkodókat, mert oda vágyunk, hanem azért, hogy az emberiség és a kultúránk bölcsességére támaszkodva mai válaszokat találjunk. Mert a technológia, az épített környezet, a szokásaink, az életvitelünk változik. De mindaz, ami emberré tesz, amire szükségünk van a boldogsághoz, ami értelmessé teszi áldozatunkat, változatlan.

Könyve bíztat, és erőt ad a szolgálathoz

A könyv által bizonyossá válik, hogy ma is nélkülözhetetlenek a férfiak! Ez motivál, és erőt ad, de fontos, hogy célt is ad az erőnek, a motivációnak. Olyan célt, amelyik boldoggá teszi nemcsak a férfit, de a vele élőket is!

A Teremtő tűz útmutató városi pároknak

Férfi és nő szövetségét megtartó tudást ma újra meg kell találni. És mivel így élünk, mai, városi körülmények között kell rálelni, ahol előbb pénzt kell keresni, hogy abból lehessen életet, jövőt építeni. Férfiként. És nőként. Együtt. Ehhez ad muníciót és erőt ez a könyv. Hogy legyen akarat. Legyen tűz. És legyen teremtő az a tűz!

Férfiak klubja

Ajánlók

Lackfi János, Prima Primissima díjas író

Férfinak lenni nem üres klisé, nem egyszerűen puska, foci, pálinka, gumicsizma. Egy férfi talán szereti az édességet, ukulelézik, sír a filmeken, színes ruhákban jár. Ne ragadjunk le a felszínnél… Bedő Imre könyve nem köntörfalaz, lendületes stílusban, tömör történeti áttekintéssel, megdöbbentő kutatási adatokkal a lényegre tör.

A férfiak ma keményen vezetik az öngyilkossági, bűnözési, betegségi, szenvedélyfüggési statisztikákat. Mindez összefüggésben van azzal, hogy korunk pénzgyártó, sikertermelő, menőző, fogyasztó automatává alakítja Ádám utódját. Ha hagyjuk. Pedig a valódi férfi nem parancsolgat, hanem felelősséget vállal, nem pöffeszkedik, hanem szövetséget köt, nem basáskodik, hanem szolgál, nem leigáz, hanem érzelmi biztonságot ad. Minden férfitársamnak ajánlom a könyvet, aki szeretné, ha helye lenne a világban, a nemzedékek sorában.

Dr. Csókay András, Prima Primissima díjas idegsebész

A könyv a férfiakat motiválja a munkahelyen kívüli felelősségük ellátására. Erőt ad! Kidomborítja, hogy civilizáció megtartó jelentősége van annak, hogy egy társadalom mit kezd a férfiak erejével és ehhez képest mit kezd ma ezzel a nyugati kultúra. A férfi értékek és a férfivá válás városi lehetőségeiről és a mai kötelességeinkről úgy beszél, hogy mindenki érezze: a világ építése nem csak a világnak, hanem nekünk személyesen is jó lesz! Értelmet ad az életnek, lehetőséget az egészségnek, esélyt az egyéni, párkapcsolati, családi boldogságnak. Motiváló, hogy rávezeti az embereket az örök értékek mai megtartásának lehetőségére és fontosságára. Magával ragadó, felismerésekkel teli munka, végig külön hangsúlyozva a férfiak fontosságát, családi felelősségvállalásuk nélkülözhetetlenségét, mindez mai módon összhangban a 2000 éves Jézusi tanítással.

Bedő Imre Teremtő tűz

Uzsalyné Dr. Pécsi Rita, neveléskutató

Férfias, nagy kalandra hív mindannyiunkat ez a könyv. Bedő Imre – munkásságába jól illeszkedően – a férfi lét központi értékeit keresve vezeti az Olvasót a „tűz közelébe”, a férfi-nő szövetség élet-teremtő, családőrző missziójához. Verseny, urbánus lét, szexualitás, pénz, teremtő erő, kapcsolatok, értelmes élet, nevelés, felelősség, múlt és jövő bonyolult nagy kérdései feszülnek egymásnak – miközben szinte magától kirajzolódik egy biztonságos, járható út. Ismerjük fel a családi és közösségi felelősségünket, a férfi- és női lét egymásra hangolt természetes küldetését: „lesni és soha nem veszíteni szem elől a szövetségesünk szemének csillogását.” Kalandra fel!

A szerzőről

Bedő Imre társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott a banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Csíkszeredában született, ma családjával Budapest mellett él. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja politikamentes szervezetét és mozgalmát. Ezt tartja hivatásának.

További információ: http://ferfiakklubja.hu/shop/teremto-tuz

                                     info@ferfiakklubja.hu