Ha régóta azt tapasztalod az életedben, hogy egy életterület stagnál, azaz nincs flow – ban, nem történik benne változás, biztos lehetsz abban, hogy nem az élettel van a probléma.

Kösz szépen, de miért nem változik, amikor annyira akaroooooooom!

A tudatalattid egy végtelen tér, amiben ősminták és programok vannak, úgynevezett archetípusok. Pl: Hogy kell hőssé válni, elszegényedni, meggazdagodni, szégyenbe keveredni, kudarcból sikert kovácsolni, vagy hírhedtté válni. Itt vannak azok a generációs mintáid is, amikkel az előző generációd élt, azok a tapasztalatok és az ezekből leszűrt hitek és meggyőződések, amik mentén élték az életüket.

Sas_be

A tudatalatti az igazi teremtő zóna!

– Ugye tudod, hogy bármi lehetséges!

– Te irányítasz, hogy mit akarsz megtapasztalni a „bármiből”!

Sajna, ez a legtöbbször a tudatalattid kíváncsisága lesz, ami nem mindig esik jól neked.
Hiszen itt vannak a félelmeid is. Tehát, ha nagyon félsz valamitől, kíváncsi vagy rá, hogy milyen lenne, ha megtörténne. Ezért bevonzod. Ha nagyon félsz a sikertelenségtől, a pénztelenségtől, a magánytól, a fájdalomtól és még sorolhatnám… Kezded érteni?

PR_Átlátszó

Sok érdekes cikk ITT!

De miért? Miért vonzom be?

Mert ott akarsz rezegni, mert az a biztonságos! Te már mást akarsz, de a tudatalattidban lévő erős generációs minták rezgései elnyomják a tudatos vágyadat. Nem változik, mert valamiért előnyöd fűződik hozzá, hogy fenntartsd az állapotot. Emlékszel? Gyerekkorodban végig nézhetted a mesét a TV –ben, mikor beteg voltál.
Vagy, van, ahol igenis előny, ha nincs pénz, mert akkor én nem leszek olyan csúnya néni, amilyen a gazdag szomszédunk volt! (Gyerekkori tanulás eredménye látott, hallott, vagy átélt minták)

Kifogáskeresés – amikor erősebb a biztonságra törekvés

De én ezt nem tudom! Mondom én, hogy képtelen vagyok! Mondom én, hogy nem tudom, mit csináljak. Nem tudom, hogyan kell! Mit kell tennem? Az, hogy „Kép – telen” vagy, azaz nincs képed róla, még nem jelenti azt, hogy nincsen megoldás!

Sas_be_1

Ági! Én nem akarok így maradni!

Ok, értettem! Nincs mese, meg kell tudnod először is, hogy mi az a biztonság, amihez ragaszkodsz. Ez mélyen a tudatalattidban rejlik. Elsőre egyáltalán nem egyértelmű! Aztán kell egy olyan célt találnod, ami sokkal erősebb, mint a tudatalattid félelmei vagy az előnyökhöz való ragaszkodása. Fel kell magadban fűtened a szenvedélyt a célodért, ami nem engedi, hogy a tudatalattidra fókuszáljon az elméd. És nem egyszer, hanem folyamatosan és rendszeresen! Osho azt mondja, hogy „keress úgy, mintha égne a hajad és egy vödör vizet keresnél”. A rezgések nyelvén, fel kell magadat, a lelkedet rezegtetni egy olyan szintre, ahol a „bármi lehetségesnek adsz esélyt, ahelyett, amit a tudatalattid a biztonság fenntartása miatt akar neked!

E -mailben nekem is megírhatod, kíváncsian várom a leveleket.

info@sasagi.hu

Sok sikert az életedhez!

Alkotó_PR_kicsi

Szépséges napokat!
Kövess bennünket a FACEBOOKON is!

Sas Ági

Társad a változásban

www.sasagi.hu