Megszületett az új blog bejegyzésem így karácsony közeledtével. Egy saját tapasztalatból eredő mottóm is született karácsonyra. Ha benned nincs karácsony, sehol nincs karácsony. És mitől lehet Benned ünnep? Ha elkezded kivételes ünnepnek látni az egész életet ott, ahol éppen vagy. Mert létezel és ez kivételes lehetőség arra, hogy valami kifejeződjön általad!

Sas Ági kineziológus

Ezt a gyerekek még értik, tudják, érzik és élik. Igen és ez a gyerek benned is ott van!  Ahogy közeledik az év vége, már a csontomban érzem, hogy új szelek fújnak és előrevetítik a 2021 -es évet. Reménnyel arra, hogy kisöpri mindazt az életünkből, ami káros vagy már meghaladott. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mit szeretnél végleg itt hagyni 2020 -ban. Mit haladtál meg?

1. Mit tennél le végleg?

 – Letennéd a félelmeidet?

–  Letennéd a függőségeidet? 

– A túl sok elvárást, amiket támasztasz mások felé?

–  A fizikai tüneteidet, betegségeidet?

– Azt, hogy nem bízol az életben eléggé?

– Azt, hogy nem bízol magadban eléggé?

Sas Ági kineziológus

– Egy fájdalmat okozó személyt?

– Egy kellemetlen helyzetet, amiből eddig nem tudtál kilépni?

– A bátorságod hiányát?

– A fásultságodat, unalmadat, örömtelenségedet az életed felé?

– A döntésképtelenséget?

 – A hiány állapotaidat

– A túlzott felelősség vállalásodat? 

Hidd el, ha nem te akarod megtartani magadat, az ÉLET, ez a nagy és szerető kohó megtart téged. Mikor érezted ezt utoljára? Mikor érezted át utoljára, hogy az ÉLET része vagy? Egy és oszthatatlan része, benne élsz és az élet is benned él. Nézd meg, mikor hitted el, hogy az élet nem szeret? Milyen eseményből következtetted le? 

2. Válaszd ki egy számodra legégetőbb problémádat!

Egy pillanatra tedd le most azt a csomagot, amit viszel és érezd át ezt. HA NEM HINNÉM, HOGY NEKEM KELL MEGOLDANOM, VAJON MEGOLDÓDNA?

Sas Ági kineziológus

Adj egy esélyt most az életnek, hogy helyetted lépjen működésbe. BÍZZ AZ INTUÍCIÓDBAN! Cselekedj. De közben ezzel a kérdéssel! Vajon megoldódna? 

3. Mivel ajándékoznád meg magad most?

Mikor hitted el, hogy meg kell küzdened a megbecsülésért, az elfogadásért, a szeretetért? A világ nem adja meg neked mindig akkor, amikor szeretnéd és akkor sem, ha küzdesz érte. Neked is kell az elismerés! Neked is kell az érzés, hogy meg vagy becsülve. El vagy fogadva és szeretve vagy, azaz BIZTONSÁGBAN vagy. Vajon hogyan adhatnád meg magadnak? Mire lenne szükséged magadtól magad felé? Miért veregeted meg most a saját válladat? (Ez lehet apróság is) Mit tehetsz most magadért, hogy jobban érezd magad? Amikor magad felé áramoltatsz szeretetet és töltekezel belőle, ezt előbb vagy utóbb a világ vissza fogja tükrözni neked! ÉS így lehet akár egész évben KARÁCSONY!

Tudod ajándéknak látni az életedet úgy, ahogy van? Hogyan fejeznéd ki magadat most, hogy megérezd a teremtő erődet, hogy megérezd, hogy képes vagy hatni a világra és befolyásolni a történéseket.  (Nem kell extra cucc, csak apróság is elég!)

www.sasagi.hu

Sas Ági   

Okl. Kineziológus

Életfeladat tréner

Ébredés játék mentor

Társad a változásban… 

Indulj el az utadon, a teljesebb életed felé. 

Tel: +36 20/540 8422

Írj e-mailt: info@sasagi.hu

Web: www.sasagi.hu

AMIT TUDNI KELL A KONZULTÁCIÓRÓL

NÉZD MEG A RIPORTOT VELEM! [1]